193
Ο Μίλτος Κύρκος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ | Theodore Manolopoulos / SOOC

Μ. Κύρκος: Βλέπει διάλυση του ΚΙΝΑΛ – Θέλει αυτόνομη κάθοδο του Ποταμιού

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2018, 18:51
Ο Μίλτος Κύρκος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ
|Theodore Manolopoulos / SOOC

Μ. Κύρκος: Βλέπει διάλυση του ΚΙΝΑΛ – Θέλει αυτόνομη κάθοδο του Ποταμιού

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2018, 18:51

Την διαφοροποίηση του από την πορεία του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε για άλλη μια φορά ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος. Ο κ. Κύρκος τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού και κατά της ένταξης του στο Κίνημα Αλλαγής, προσθέτοντας ένα ακόμη πρόβλημα στο νέο κόμμα.

Μιλώντας στο Action 24 άσκησε κριτική στην Φώφη Γεννηματά και δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές.

Ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του κόμματος του στις εκλογές και προέβλεψε ότι δύσκολα το Κίνημα Αλλαγής θα φτάσει στις εκλογές ως ενιαίο κόμμα.

Σχετικά με τις επαφές του με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε ότι συνομιλεί τόσο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και με υπουργούς, ενώ τούτη την ώρα απέρριψε την μεταπήδηση του στο κυβερνών κόμμα τονίζοντας μία σειρά από θέματα στα οποία διαφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον χειρισμό του στην υπόθεση Νοβαρτις αλλά και τη συμμαχία με τους ΑΝΕΛ.

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής υποστήριξε πως ο στόχος πρέπει να είναι η συναίνεση «για την αναζήτηση της χαμένης Αριστεράς». Τέλος αντιτάχθηκε σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αναφέροντας πως παροτρύνει τα ελληνικά κόμματα που ανήκουν στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...