196
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την πολύωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ | George Vitsaras / SOOC

Λυκουρέζος: Θα επιμείνω στην αγωγή κατά της Παπακώστα

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 08:08
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την πολύωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ
|George Vitsaras / SOOC

Λυκουρέζος: Θα επιμείνω στην αγωγή κατά της Παπακώστα

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 08:08

Την πρόθεσή του να μην αποσύρει την αγωγή που έχει καταθέσει κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα εξέφρασε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος απέδωσε ακόμη πολιτικά κίνητρα στην δικαστική του περιπέτεια.

Σε δηλώσεις του την Μ.Τρίτη στον ΣΚΑΪ επισήμανε ότι η υφυπουργός «παραβίασε κατά βάναυσο τρόπο τον νόμο ο οποίος απαγορεύει και θεωρεί παράνομο σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά αυτό το δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων πριν την αμετάκλητη απόφαση».

Δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις διορθωτικές δηλώσεις της, μιλώντας για «ατυχέστατη δήλωση» που δεν αλλάζει την ουσία της αρχικής.

Χθες Μ.Δευτέρα μετά από πολύωρη κατάθεση ο κ. Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος που είχε συλληφθεί και αυτός για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.

Σχετικά με το αν η υπόθεσή του έχει πολιτικά κίνητρα, ο κ. Λυκουρέζος είπε ότι «αναμφισβήτητα ορισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση» και πρόσθεσε ότι «δεν με αφορά το θέμα της μαφίας, κακώς συνδέθηκε το όνομα μου με αυτή την ιστορία».

Εξέφρασε τέλος την εμπιστοσύνη του στους κριτές του ενώ για την συμπαράσταση προς το πρόσωπό του είπε ότι τον συγκίνηση και τον ευχαρίστησε. «Παραμένω στη μαχόμενη δικηγορία», τόνισε ακόμη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...