251
Λοβέρδος και Γεννηματά σε πιο ευτυχισμένες στιγμές | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2021, 16:44
Λοβέρδος και Γεννηματά σε πιο ευτυχισμένες στιγμές
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2021, 16:44

Την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, κατά τις εσωκομματικές εκλογές που έχουν αναγγελθεί για το επόμενο έτος, ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του το Σάββατο στην ΕΡΤ, ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της παράταξης και να συμβάλει, όπως είπε, στο μέλλον της πατρίδας.

Ο στόχος του, είπε ακόμη ο κ. Λοβέρδος, είναι ο υπερδιπλασιασμός δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Αυτό το δικαιούται το κόμμα  λόγω και της ιστορίας του ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ένα κόμμα με 6% να συνεργαστεί με άλλο κόμμα γιατί το μεγαλύτερο θα θελήσει να το καταπιεί.

Οπως είπε στη συνέντευξή του: «Στέλεχος του κόμματός μου που να με κοιτάει και να μου έχει πει ότι εσύ είσαι δεξιός δεν έχει μέχρι στιγμής υπάρξει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ως υπουργός, όταν αναλαμβάνεις δηλαδή εξουσία, καταγράφεις αυτό που είσαι. Για μένα μπορεί να καταγράψετε τον συνήγορο του πολίτη, σε ένα σχεδιασμό του Χάρη Καστανίδη, εισηγήθηκα στον Αλέκο Παπαδόπουλο και έγινε νόμος του κράτους ο Συνήγορος του Πολίτη που τώρα εφαρμόζεται εδώ και δεκαετία, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, το κοινωνικό σχολείο στο υπουργείο παιδείας, τον ΕΟΠΥΥ. Μιλάνε οι πράξεις μου.

» Εκείνο όμως που θέλω να σας πω πεντακάθαρα είναι ότι το κόμμα μου δικαιούται από την ιστορία του και από αυτά που μπορεί να δώσει να υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του. Να μην αναπαράγεται πια αυτή η στασιμότητα».

Πρόσθεσε ακόμη ότι η  Νέα Δημοκρατία είναι ιδεολογικός αντίπαλος του Κινήματος Αλλαγής και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπαρξιακός του αντίπαλος.