262
| George Vitsaras / SOOC

Λοβέρδος: Οποιος θέλει να μας καταδικάσει μιλά για προοδευτικές ή άλλες συγκυβερνήσεις

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2021, 19:21
|George Vitsaras / SOOC

Λοβέρδος: Οποιος θέλει να μας καταδικάσει μιλά για προοδευτικές ή άλλες συγκυβερνήσεις

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2021, 19:21

Στον δημαρχείο Κορυδαλλού μίλησε την Τρίτη το μεσημέρι ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος επανέλαβε ότι υπερασπίζεται την ιστορική πορεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για όσους αναφέρονται σε προοδευτικές συγκυβερνήσεις –μια έμμεση αλλά ξεκάθαρη παραπομπή στον Γιώργο Παπανδρέου.

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος:

«Οποιος θέλει να καταδικάσει αυτόν τον χώρο μιλά για προοδευτικές ή άλλες συγκυβερνήσεις. Όποιος θέλει να υπερασπιστεί το παρελθόν της δημοκρατικής παράταξης και να φέρει στους πολίτες ένα εργαλείο για την καλυτέρευση της ζωής τους, λέει ΠΑΣΟΚ».

Πρόσθεσε ακόμη, ότι «αυτή είναι η δική μου πρόταση από την πρώτη μέρα που μπήκα σε αυτόν τον αγώνα, στον αγώνα για την επόμενη μέρα στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά».

Ο κ. Λοβέρδος έχει πυκνώσει την προεκλογικό του δράση. Μετά τον Κορυδαλλό, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στη Χαλκιδική, όπου είχε προγραμματίσει ομιλία στα Μουδανιά.

Νωρίτερα το πρωί είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και στη σχετική ανάρτησή έκανε ένα μικρό αλλά διακριτό άνοιγμα στον άλλο υποψήφιο για την αρχηγία, τον Παύλο Γερουλάνο.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι επισκέφτηκε τον κ. Μπακογιάννη «για να του πω με τρόπο ρητό και απερίφραστο πως εάν οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγώ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα σταθώ δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Άλλωστε τη θετική διάθεση μας σε αυτοδιοικητικό και πολιτικο επίπεδο έχει αποδείξει ο Παύλος Γερουλάνος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...