182
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε φωτογραφία του στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Λοβέρδος: Η διακήρυξη για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα με σύμβολο τον πράσινο ήλιο

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2021, 12:34
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε φωτογραφία του στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Λοβέρδος: Η διακήρυξη για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα με σύμβολο τον πράσινο ήλιο

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2021, 12:34

Τη διακήρυξή του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής παρουσιάζει το απόγευμα της Τετάρτης ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόθεσή του, όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha, να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα, με σύμβολό του τον πράσινο ήλιο που επανέρχεται.

«Το απόγευμα θα κάνω την έναρξη της διαβούλευσης για την υποψηφιότητά του με μία διακήρυξη. Η διαβούλευση θα κρατήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και θα αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος.

»Εγώ λέω τι πιστεύω για την Ελλάδα και το κόμμα, από το όνομά του μέχρι τις βασικές του πολιτικές, και από κει και πέρα ανοίγω μια πλατφόρμα, το όνομα της οποίας θα το ανακοινώσω το βράδυ.

»Ο καθένας μπορεί να στείλει εκεί τις απόψεις του, ώστε να μορφώσω τον Σεπτέμβριο το τελικό κείμενο της διακήρυξης της υποψηφιότητάς μου», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Οπως χαρακτηριστικά παρατήρησε ο πρώην υπουργός, «ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έκανε την πορεία που έκανε για το καλό της Ελλάδας, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κόμμα που ίδρυσαν άνθρωποι που έφυγαν», δηλαδή το ΚΙΝΑΛ, και στο σημείο αυτό αναφέρθηκε ονομαστικά στους κ.κ. Θεοδωράκη, Ραγκούση και Θεοχαρόπουλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...