195
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ | skaitv.gr/live

Λοβέρδος: Για γέλια οι φήμες περί δωροδοκίας

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2019, 12:03
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ
|skaitv.gr/live

Λοβέρδος: Για γέλια οι φήμες περί δωροδοκίας

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2019, 12:03

Στο έργο της Προανακριτικής αλλά και στην δίωξη σε βάρος του αναφέρθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για κατασκευασμένη υπόθεση.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε είναι στον αέρα όπως και ότι τα δύο πρόσωπα που υποτίθεται ότι τον πλησίασαν, τού είναι εντελώς άγνωστα και το λένε και οι ίδιοι.

Ο πρώην υπουργός έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη και των τριών εισαγγελέων για κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος.

«Με την ποινική δίωξη τη δική μου, το πλημμέλημα της κατάχρησης εξουσίας έγινε κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας της κυρίας Τουλουπάκη, των δύο βοηθών της και του κ. Παπαγγελόπουλου αν αποδειχθεί ότι είχε σχέση», δήλωσε.

Σχετικά με το πώς ξεκίνησε η υπόθεση που αφορά τον ίδιο, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι έχουν στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέσα από φήμες και ότι τα στοιχεία δεν προέκυψαν από πουθενά διότι δεν υπήρχαν. Πρόσθεσε ότι κατηγορήθηκε ότι δωροδοκήθηκε από τον Φρουζή και τον Μανιαδάκη, τους οποίους δεν γνωρίζει προσωπικά.

Οι φήμες περί δωροδοκίας είναι για γέλια, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, καθώς τον Φρουζή τον είχε συναντήσει για 20 δευτερόλεπτα όσο κράτησε η χειραψία τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...