276
Ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Χρήστο Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο τον περασμένο Δεκέμβριο | INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Λοβέρδος: Εχω έναν «τόμο» με SMS του Παππά προς τον Καλογρίτσα

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2023, 13:30
Ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Χρήστο Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο τον περασμένο Δεκέμβριο
|INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Λοβέρδος: Εχω έναν «τόμο» με SMS του Παππά προς τον Καλογρίτσα

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2023, 13:30

Για δεκάδες γραπτά μηνύματα που έχει στην κατοχή του ο Χρήστος Καλογρίτσας, έκανε λόγο, την Πέμπτη, ο δικηγόρος του επιχειρηματία και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016 και του ρόλου του κατηγορούμενου στο Ειδικό Δικαστηρίου, Νίκου Παππά, έχει πάρει νέα τροπή μετά την αποκάλυψη ενός sms που φέρεται να είχε στείλει τότε στον εργολάβο-επιχειρηματία ο πρώην υπουργός Επικρατείας (επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ).

«Είναι το έκτο sms που καταθέτει ο πελάτης μου, τα άλλα πέντε τα είχε καταθέσει στην επιτροπή ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής και είναι ήδη στη δικογραφία. Ακριβώς το ίδιο είναι και αυτό, το έκτο, και έχω άλλα 200», τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM ο κ. Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν θα παρουσιάσει ποτέ τα επίμαχα sms, διότι ενεργεί ως δικηγόρος και όχι ως πολιτικός: «Σε αυτήν την περίπτωση δεν είμαι πολιτικός είμαι δικηγόρος, και κάνω αυτά που είναι να κάνω με κριτήριο τις εντολές του πελάτη μου. Μιλάω σχηματικά. Εχω έναν τόμο, μικρό τόμο, όλα τα μηνύματα, όλες τις συνομιλίες μέσω μηνυμάτων».

Ο κ. Λοβέρδος αρνήθηκε να αποκαλύψει τι προκύπτει από το περιεχόμενο των συνομιλιών όπως και να απαντήσει στο ερώτημα εάν αποστολέας είναι μόνο ο κ. Παππάς.

Σημείωσε ακόμη ότι είναι στην κρίση του κ. Καλογρίτσα εάν αυτά τα μηνύματα θα «βγούνε», εξηγώντας παράλληλα ότι δεν μπορεί να τα απαιτήσει ο εισαγγελέας παρά το γεγονός ότι το αναφέρει δημόσια.

Υπογράμμισε δε πως η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, επιμένει σε όσα ανέφερε στην κατάθεσή της, και ότι η μήνυση που κατατέθηκε από τον κ. Παππά είναι απολύτως απαράδεκτη γιατί η ίδια ουδέποτε τον κατηγόρησε ότι πήρε χρήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...