207
Φωτογραφία έξω από το κατάστημα της Walmart στο Τσέζαπικ | YouTube

Λουτρό αίματος στη Βιρτζίνια: Διευθυντής καταστήματος της Walmart σκόρπισε τον θάνατο

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2022, 09:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/11/2022, 14:35
Φωτογραφία έξω από το κατάστημα της Walmart στο Τσέζαπικ
|YouTube

Λουτρό αίματος στη Βιρτζίνια: Διευθυντής καταστήματος της Walmart σκόρπισε τον θάνατο

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2022, 09:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/11/2022, 14:35

Διευθυντής καταστήματος Walmart φέρεται να είναι ο δράστης του νέου μακελειού στις ΗΠΑ –το 663ο περιστατικό ένοπλης βίας στη χώρα το 2022– στην πόλη Τσέζαπικ, στη Βιρτζίνια, με επτά νεκρούς (συμπεριλαμβανομένου του δράστη).

Εργαζόμενος στο κατάστημα της εμπορικής αλυσίδας, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ηταν ο διευθυντής. Ενας από τους μάνατζερ […] Τίναξε τα μυαλά του και τα πάντα στον αέρα. Σκότωσε το κορίτσι εκεί μέσα και όλους. Μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί. Λυπάμαι για τα θύματα. Μόλις έφυγα από την αίθουσα διαλείμματος, ο μάνατζερ μπήκε εκεί και άρχισε να σκοτώνει τους ανθρώπους εκεί μέσα, άρχισε να πυροβολεί. Δυστυχώς χάσαμε μερικούς από τους συνεργάτες μας».

Σε συνέντευξη Τύπου για το αιματηρό περιστατικό στο κατάστημα της Walmart, στη λεωφόρο Battlefield, ο εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Λίο Κοσίνσκι, είπε ότι η κλήση προς τις Αρχές έγινε στις 10:12 μ.μ. (τοπική ώρα). Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα, αποστέλλοντας στο σημείο έναν εκπαιδευμένο σκοπευτή.

Η γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια, Λουίζ Λούκας, δήλωσε: «Είμαι απολύτως συντετριμμένη που ο τελευταίος μαζικός πυροβολισμός στην Αμερική έλαβε χώρα σε ένα Walmart στην περιοχή μου στο Τσέζαπικ της Βιρτζίνια απόψε. Δεν θα ησυχάσω μέχρι να βρούμε τις λύσεις για να τερματιστεί αυτή η επιδημία βίας με όπλα στη χώρα μας που έχει στερήσει τόσες ζωές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...