139
|

«Λούσιμο» πελάτη με καφέ στη ζωντανή σύνδεση Βαρβιτσιώτη με το ΒΒC για την εστίαση

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 12:04

«Λούσιμο» πελάτη με καφέ στη ζωντανή σύνδεση Βαρβιτσιώτη με το ΒΒC για την εστίαση

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 12:04

O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση να μιλήσει στο BBC για το άνοιγμα της εστίασης στην Ελλάδα και τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα κανονικότητα, εν όψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το βρετανικό δίκτυο επέλεξε να συνοδεύσει το καθιερωμένο «παράθυρο» με τον κ. Βαρβιτσιώτη,με πλάνα από μία καφετέρια που είχε μόλις ανοίξει.

Και ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλούσε για τα προσεκτικά βήματα της κυβέρνησης στη μετά lockdown εποχή, ένα απρόοπτο έκανε viral τη συνέντευξή του στο BBC.

O σερβιτόρος της καφετέριας εξυπηρετούσε δύο πελάτες, όταν για κακή του τύχη το φλιτζάνι με τον καφέ «έβγαλε φτερά» και προσγειώθηκε πάνω σε έναν εξ αυτών.

Έτσι θα κερδίσουμε την μάχη με τον τουρισμό

Ασύλληπτη τηλεοπτική στιγμή σε συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο BBC News όπου ο ΑνΥΠΕΞ μιλάει για τα μέτρα της χώρας μας, μεταξύ άλλων την επανέναρξη της εστίασης κτλ με το πλάνο ταυτόχρονα να δείχνει σερβιτόρο να χύνει τον καφέ στον πελάτη και καπάκια πέρασμα σε Ακρόπολη…

Geplaatst door Λόγο Επειδή op Maandag 25 mei 2020

Το βίντεο έγινε σχεδόν αμέσως ανάρπαστο στο Διαδίκτυο με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». «Νέος τρόπος σερβιρίσματος καφέ στην Ελλάδα», σχολίασε χιουμοριστικά ένας απο τους χρήστες στο Twitter.