155
Προς το παρόν, τίποτα δεν προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που να φωτίζει το τελευταίο περιστατικό ψεκασμού | REUTERS/Hannah McKay

Λονδίνο: Περίεργος ψεκασμός τριών ανδρών με τοξική ουσία

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2018, 21:15
Προς το παρόν, τίποτα δεν προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που να φωτίζει το τελευταίο περιστατικό ψεκασμού
|REUTERS/Hannah McKay

Λονδίνο: Περίεργος ψεκασμός τριών ανδρών με τοξική ουσία

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2018, 21:15

Τρεις άνδρες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από την επίθεση που δέχθηκαν με «τοξικές ουσίες» στο Δυτικό Λονδίνο σήμερα, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Στην ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα επιθέσεων με χημικές ουσίες Βρετανία έπειτα από την υπόθεση Σκριπάλ (επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι, στις 4 Μαρτίου) το θέμα έλαβε διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε η Αστυνομία, η επίθεση συνέβη στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ περίπου στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

«Η αστυνομία εκλήθη έπειτα από αναφορές για μια επίθεση με τοξικές ουσίες στην οδό Γουέστμπουρν Γκρόουβ» είπε ένας αστυνομικός. Η επίθεση έγινε με σπρέι προς τα πρόσωπα των ανδρών, ενώ στα βρετανικά Μέσα μεταδόθηκαν πληροφορίες και για επίθεση με οξύ.

«Ηταν μια ερεθιστική ουσία, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο» τόνισε ο αστυνομικός.

Η περιοχή ελέγχθηκε για χημικές ουσίες, αλλά δεν προέκυψε υπέρβαση των φυσιολογικών ορίων.

Δεν υπάρχουν συλλήψεις που να σχετίζονται με την επίθεση, ούτε άλλες αναφορές για τη βαρύτητα του τραυματισμού των θυμάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...