188
Οξφορντ Στριτ, το κέντρο της εμπορικής κίνησης του Λονδίνου | Reuters

Λονδίνο: Κυκλοφορούσε γυμνός φορώντας μόνο μια μάσκα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2020, 19:32
Οξφορντ Στριτ, το κέντρο της εμπορικής κίνησης του Λονδίνου
|Reuters

Λονδίνο: Κυκλοφορούσε γυμνός φορώντας μόνο μια μάσκα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2020, 19:32

Άλλους περαστικούς σοκαρισμένους και άλλους έκπληκτους άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο του Λονδίνου η βόλτα ενός άνδρα εν… αδαμιαία περιβολή, με μια χειρουργική μάσκα να λειτουργεί ως φύλλο συκής.

Ένας νεαρός έκανε αμέριμνος τη βόλτα του στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης φορώντας μόνο μια… μάσκα για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα.

Καθώς ο άντρας περπατούσε στην Όξφορντ Στριτ, ανέμελος και ολόγυμνος εξαιρουμένης της γαλάζιας μάσκας που έκρυβε τα γεννητικά του όργανα, κάποιοι τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τηλέφωνά τους ενώ άλλοι απλώς τον κοίταζαν με περιέργεια.

Δεν είναι σαφές τι ήταν αυτό που τον ώθησε σε αυτήν την πράξη.

Ωστόσο, και καθώς από σήμερα η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική στα καταστήματα στην Αγγλία, κάποιοι είπαν ότι επρόκειτο για μια ιδιότυπη διαμαρτυρία απέναντι στο συγκεκριμένο μέτρο.

Ή μπορεί, πάλι, να επρόκειτο για κάποιου είδους… καλλιτεχνικό δρώμενο.

Ο,τι και να ισχύει, το θετικό είναι ότι ένας φωτοειδησεογράφος του πρακτορείου Reuters τον τράβηξε φωτογραφία από το παράθυρο ενός γραφείου στην Όξφορντ Στριτ και ο άνδρας έγινε για σήμερα… το talk of the town, όπως λένε στην πατρίδα του.