215
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταθέτει στέφανο στον Αγνωστο Στρατιώτη | Intime/Γιάννης Λιάκος

Λιτός και χωρίς κόσμο ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2020, 12:57
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταθέτει στέφανο στον Αγνωστο Στρατιώτη
|Intime/Γιάννης Λιάκος

Λιτός και χωρίς κόσμο ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2020, 12:57

Ελάχιστοι παρόντες, μόνον οι επίσημοι, οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς και καθόλου κόσμος. Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου ήταν φέτος προσαρμοσμένος στα δεδομένα του κορονοϊού.

Το «παρών» στον Αγνωστο Στρατιώτη έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, αρχηγοί κομμάτων και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ολοι ήταν σε ευθεία γραμμή και σε απόσταση ασφαλείας λόγω της επιδημίας.

Από αριστερά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Τασούλας, ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποστάσεις ασφαλείας που επιτάσσει η προστασία από τον κορονοϊό | Intime/Γιάννης Λιάκος

Πολίτες με τα παιδιά τους δεν υπήρχαν ενώ η μπάντα αποτελείτο από μόλις δέκα άτομα.

Απόντα ήταν και τα αγήματα απόδοσης τιμών. Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη τύπου Mirage 2000 και έξι ελικόπτερα της αεροπορίας Στρατού και Ναυτικού πέταξαν πάνω από τον χώρο,όσο διαρκούσε η τελετή.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στα 4,5 λεπτά παραμονής της στον Αγνωστο Στρατιώτη, όπως ανέφερε το ΑΠΕ, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην πολιτική ηγεσία του τόπου και τους άλλους παρευρισκόμενους.

Μετά την αποχώρηση της Προέδρου, ακολούθησαν σύντομοι διάλογοι, ανά δύο και πάλι από απόσταση, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Κώστα Τασούλα, του Αλέξη Τσίπρα, της Φώφης Γεννηματά και του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...