167
| Intime

Λαμία: Σοκ από τον θάνατο 14χρονης με κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2021, 15:11
|Intime

Λαμία: Σοκ από τον θάνατο 14χρονης με κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2021, 15:11

Μέσα σε λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή μία 14χρονη στο νοσοκομείο της Λαμίας,η οποία εισήχθη με αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης.

Η 14χρονη, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, έφτασε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία της μητέρας της στις 09:30 του Σαββάτου

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν είχε εμβολιαστεί κατά της covid-19. Φέρεται να νοσούσε από 29 Νοεμβρίου και «ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον».

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα σημειώνει πως «άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέoς στεφανιαίου συνδρόμου. Αμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, Μονάδας Στεφανιαίας Νόσου, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια».

Ωστόσο, όπως τονίζει στην ανακοίνωση του ο διοικητής του Νοσοκομείου, «δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26» του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...