530
Αριστερά η Μινέλι, δεξιά η Ρενέ | twitter

H Λάιζα Μινέλι καταγγέλει την ταινία όπου η Ρενέ Ζελβέγκερ θα υποδυθεί την Γκάρλαντ

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 20:37
Αριστερά η Μινέλι, δεξιά η Ρενέ
|twitter

H Λάιζα Μινέλι καταγγέλει την ταινία όπου η Ρενέ Ζελβέγκερ θα υποδυθεί την Γκάρλαντ

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 20:37

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι μια ταινία υπό τον τίτλο «Judy» θα έβαζε στα καρέ της ένα μέρος της ζωής της Τζούντι Γκάρλαντ. Συγκεκριμένα, η πλοκή τοποθετείται εκείνον τον χειμώνα του 1968, 30 χρόνια μετά την ερμηνεία της στην ταινία «Ο Μάγος του Οζ», η οποία και την ανέδειξε σε μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ.

Το φιλμ θα παρακολουθεί την Γκάρλαντ καθώς ετοιμάζεται για τις sold out εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «The Talk of the Town». Τελικά, η Τζούντι πέθανε τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Σκηνοθέτης αυτής της βιογραφικής ταινίας είναι ο Ρούπερτ Γκουλντ και το σενάριο υπογράφει ο Τομ Εντς (του «The Crown»). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», η Pathe, το BBC, η Ingenious Media, η Calamity Films. H Ρενέ Ζελβέγκερ θα υποδυθεί την Τζούντι,  ενώ συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Σερ Μάικλ Γκάμπον.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία της Ρενέ από τα γυρίσματα – στην οποία φαίνεται να μοιάζει αρκετά με τη θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια. Στο καρέ, μελαχρινή, με κοντή κουπ, φορά ένα μαύρο λουλουδάτο έξωμο φόρεμα -στο στυλ της δεκαετίας του ’60- και φαίνεται να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο.

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία παραγωγής της ταινίας
Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία παραγωγής της ταινίας

Ολα, λοιπόν, έδειχναν πως η ολοκλήρωση της ταινίας ήταν κοντά και πως όλα πήγαιναν καλά.

Ομως δεν είχε μιλήσει ακόμα η Λάιζα Μινέλι…

Η συγκεκριμένη πραγματικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η πορεία της στο τραγούδι και, βασικά, στην ηθοποιία έχει αποτυπωθεί με Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, με δυο Χρυσές Σφαίρες, ένα BAFTA, ένα Βραβείο Εμμυ και τέσσερα Τόνυ. Βέβαια, το πιο βαρύτιμο στην ιστορία της είναι το όνομά της, αφού είναι κόρη της Τζούντι Γκάρλαντ και του σκηνοθέτη Βιντσέντε Μινέλι.

Με ανάρτησή της στο facebook, λοιπόν, έστω και λίγο καθυστερημένα, δίνει τη δική της εκδοχή για την ταινία…

Η Λάιζα, λοιπόν, αναφέρει σε συνέντευξή της στο Radar on line ότι ουδέποτε έχει συναντήσει ή μιλήσει με τη Ζελβέγκερ. «Γνωρίζουμε πώς ξεκινούν αυτές οι ιστορίες» έγραψε στο ίδιο ποστ, υπονοώντας τον άθλιο ρόλο κάποιων δημοσιογράφων οι οποίοι το είχαν γράψει, ενώ η ίδια συνέχισε τονίζοντας ότι δεν εγκρίνει και δεν επικροτεί, με οποιονδήποτε τρόπο, την ταινία για τη μητέρα της. Πρόσθεσε μάλιστα: «Οποιεσδήποτε αναφορές για το αντίθετο είναι 100% προϊόν μυθοπλασίας».

Να σημειωθεί ότι το λινκ με τη συνέντευξή της, το οποίο έκανε share η Μινέλι, δεν λειτουργούσε για πολλές ώρες και οδηγούσε σε μια «λευκή» σελίδα.
Κανείς, επίσης, αρχικά, δεν γνώριζε τι ενόχλησε τη σταρ και προέβη σε αυτές τις δηλώσεις.

Το σίγουρο είναι, από αυτά που γνωρίζουμε ήδη, πως η ταινία δείχνει τη μάχη της χαρισματικής αλλά εύθραυστης σταρ με τους μάνατζερ, τον διαρκή αγώνα της να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά και τη λαχτάρα της να είναι στο σπίτι με τα παιδιά της.

Επικεντρώνεται, επίσης, στη ρομαντική σχέση της με τον μουσικό Μίκι Ντινς, τον οποίο η Γκάρλαντ παντρεύτηκε μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της, σε ηλικία 47 ετών.

Σε κάθε περίπτωση, φτιάχνουμε ποπ κορν και περιμένουμε την εξέλιξη της ιστορίας η οποία ξεκίνησε με την τελευταία δήλωση της Μινέλι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...