327
Η Lady Gaga είχε τραγουδήσει στην τελευταία προεκλογική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν | Reuters

Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2021, 16:19
Η Lady Gaga είχε τραγουδήσει στην τελευταία προεκλογική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν
|Reuters

Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2021, 16:19

Η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ θα βρεθούν επί σκηνής, κατά την τελετή της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με την ομάδα του εκλεγμένου προέδρου, η τελετή θα προβάλει τη διαφορετικότητα στην αμερικανική κοινωνία.

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου, στις 20 Ιανουαρίου.

Την εκδήλωση, που λόγω της πανδημίας δεν θα γίνει παρουσία κοινού, θα παρουσιάσει ο Τομ Χανκς. Θα συμμετέχουν επίσης, ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του Μπάιντεν, το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Η Lady Gaga, που είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν, στην προεκλογική εκστρατεία, θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο.

«Οι συμμετέχοντες στην τελετή αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του Μπάιντεν. «Αντανακλούν το σταθερό όραμα» του Μπάιντεν και της εκλεγμένης αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις «για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε -χωρίς κοινό- στην πλατεία Times της Νέας Υόρκης, στην αλλαγή του χρόνου

Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς, μετά τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, αλλά και τις νέες απειλές από ακροδεξιές ομάδες.

Ανακοινώνοντας αυτούς που θα εμφανιστούν στην τελετή, η ομάδα του Μπάιντεν αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Lady Gaga στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και σε θέματα δημόσιας υγείας, καθώς και στη συμβολή της Λόπεζ στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των αρχών για το δυσανάλογο βάρος του κορονοϊού στη λατινοαμερικανική κοινότητα στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...