329
Η Εύα Καϊλή σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου | IntimeNews

La Repubblica: «H Καϊλή έπαιξε με την κόρη της στη φυλακή για 2 ώρες»

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2023, 11:53
Η Εύα Καϊλή σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου
|IntimeNews

La Repubblica: «H Καϊλή έπαιξε με την κόρη της στη φυλακή για 2 ώρες»

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2023, 11:53

Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με την κόρη της η Εύα Καϊλή στις φυλακές Χάρεν των Βρυξελλών όπου κρατείται για εμπλοκή στο Qatargate φέρνει στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η κόρη της Καϊλή πήγε στις φυλακές όπου κρατείται η μητέρα της, με τον παππού της – και πατέρα της ελληνίδας ευρωβουλευτή. Οι δυο τους έφτασαν στις φυλακές στις 16:20 το απόγευμα της Παρασκευής και αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα στις 19:20.

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας

Ο Αλέξανδρος Καϊλής και η περίπου δύο ετών εγγονή του έφτασαν με ταξί στις φυλακές Χάρεν που βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την πλευρά της Εύας Καϊλή, η καθαιρεθείσα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «ήταν χαρούμενη που συνάντησε την κόρη της μετά από έναν μήνα».

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά, το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές σύμφωνα με τις οποίες η συνάντηση αυτή στις φυλακές θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο αίτημα της Καϊλή να συναντήσει την κόρη της είχε απορριφθεί για λόγους, σύμφωνα με τη La Repubblica, που έχουν να κάνουν με το μειωμένο αριθμό προσωπικού στις φυλακές Χάρεν κατά την περίοδο των εορτών καθώς για μια τέτοια συνάντηση απαιτείται η παρουσία δύο ψυχολόγων.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, άφησε αιχμές για την στάση της βελγικής Δικαιοσύνης στο θέμα του παιδιού της ευρωβουλευτή. Ο νομικός τόνισε ότι οι Αρχές δεν είχαν αφήσει την Εύα Καϊλή να δει το παιδί της, προκειμένου η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου να… σπάσει και να μιλήσει για όλα.

«Θεωρώ ότι μάλλον δεν της επέτρεψαν να δει το παιδί για να την πιέσουν να ομολογήσει, να παραδεχτεί ότι είχε διαπράξει κάτι. Όμως η κυρία Καϊλή δεν έχει τίποτα να ομολογήσει γιατί είναι εντελώς απαλλαγμένη από κάθε είδους κατηγορία» είπε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...