325
Ενα παιχνίδι του φωτογραφικού φακού από τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με υγειονομικούς, όπου πρότεινε να δοθούν χρήματα στους 60+ για να εμβολιαστούν | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/CreativeProtagon

Κυβέρνηση: Οταν ο κ. Τσίπρας φάσκει και αντιφάσκει

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 18:55
Ενα παιχνίδι του φωτογραφικού φακού από τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με υγειονομικούς, όπου πρότεινε να δοθούν χρήματα στους 60+ για να εμβολιαστούν
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/CreativeProtagon

Κυβέρνηση: Οταν ο κ. Τσίπρας φάσκει και αντιφάσκει

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 18:55

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, αντί για διοικητικό πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών να δοθούν χρήματα ώστε να το πάρουν απόφαση να εμβολιαστούν –ακόμα μία αντιπολιτευτική πιρουέτα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να χαϊδεύει τους ανεμβολίαστους– προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης τον κατηγόρησε για αθεράπευτο αντιπολιτευτικό μένος αλλά και ότι φάσκει και αντιφάσκει.

Ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο κ. Τσίπρας ήταν απέναντι στα οικονομικά κίνητρα που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση για να ενθαρρύνει τους νέους της χώρας να εμβολιαστούν. Τώρα όμως που η κυβέρνηση θεσπίζει διοικητικές ποινές για όσους επιμένουν, εννέα μήνες μετά, να μην εμβολιάζονται με συνέπεια το ΕΣΥ να επιβαρύνεται από ανεμβολίαστους ηλικιωμένους που νοσούν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει οικονομικά κίνητρα!

Ο κυβερνητικός πορτ παρόλ υποστήριξε ότι με αυτήν την επαμφοτερίζουσα τακτική ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια».

Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου:

«Δήλωση του κ. Τσίπρα στις 28 Ιουλίου, όταν είχε αναγγελθεί το freedom pass ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων: «Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται».

Δήλωση του κ. Τσίπρα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό των άνω των 60 που κινδυνεύουν περισσότερο: «Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνει ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση».

Τότε ήταν χαρτζιλίκι και εξαγορά. Σήμερα εισηγείται οικονομικά κίνητρα. Από το μένος του απέναντι στον Πρωθυπουργό και την εμμονή του να κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει. Άλλα τότε, τα εντελώς αντίθετα τώρα. Αδυνατεί να κατανοήσει ότι έτσι υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...