353
Ο Παύλος Μπακογιάννης σε φωτογραφία του 1987 στα Αγραφα | INTIMEnews

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του Παύλου Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2022, 15:12
Ο Παύλος Μπακογιάννης σε φωτογραφία του 1987 στα Αγραφα
|INTIMEnews

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του Παύλου Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2022, 15:12

Με τη φράση του Παύλου Μπακογιαννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες», τίμησε ο Πρωθυπουργός τη μνήμη του ευρυτάνα πολιτικού, 33 χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του από τους τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη» έξω από το γραφείο του στην οδό Ομήρου.

«Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του», έγραψε στην ανάρτησή του για τον Παύλο Μπακογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας.
 
Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες.
 
Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου.

Συγκινητική, η ανάρτηση στα social media από τον γιο του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστα.

«Η συνείδηση μου. Κι ας πέρασαν 33 χρόνια. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Πόσο σε ευχαριστώ», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία τους.

«33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ», το μήνυμα που θέλησε να στείλει μέσα από τη δική της ανάρτηση η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...