412
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται από το Δήμαρχο Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκου για τις καταστροφές του κυκλώνα Ζορμπά | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυριάκος για Πολάκη: Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 12:57
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται από το Δήμαρχο Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκου για τις καταστροφές του κυκλώνα Ζορμπά
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυριάκος για Πολάκη: Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 12:57

Με ένα tweet γραμμένο στα αγγλικά επέλεξε να απαντήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη σκαιή επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στους πολιτικούς του αντιπάλους, απειλώντας τους με φυλάκιση!

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», είπε δίχως αιδώ ο αναπληρωτής υπουργός κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή, καλώντας μάλιστα την Δικαιοσύνη να ανεβάσει ρυθμούς καθώς, όπως υποστήριξε, σε συγκεκριμένες υποθέσεις «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Οι απειλές Πολάκη σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω Twitter με το μήνυμα : «Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται»!

To tweet είναι μάλιστα γραμμένο στα αγγλικά ώστε να γίνει γνωστή και εκτός συνόρων η ακραία επίθεση «από τον αγαπημένο υπουργό του Τσίπρα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών», έγραψε στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας εμμέσως την κυβέρνηση για απόπειρα ποδηγέτησης της Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην ενεργοποίηση του άρθρου 7 κατά της Ουγγαρίας για παραβίαση των κανόνων του Κράτους Δικαίου, ενώ ο ίδιο είχε συμβεί και στην Πολωνία, όταν η κυβέρνηση είχε προσπαθήσει να ελέγξει την Δικαιοσύνη.

Από την Κορινθία όπου πραγματοποιεί περιοδεία,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας που όσο πιο γρήγορα φύγει από εξουσία τόσο το καλύτερο θα είναι για τη χώρα.

«Oλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας, με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ για να προσθέσει:

«Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα».

«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει, η ΝΔ διεκδικεί μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών για να μπορέσουμε επιτέλους να φύγουμε μπροστά, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ανάπτυξη και να εξασφαλίσουμε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...