210
Η συνάντηση όπου ο κ. Καραμανλής γνωστοποίησε τις προθέσεις του, έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, λίγα 24ωρα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών | φωτ. αρχείου

«Κυριάκο κατεβαίνω υποψήφιος για τελευταία φορά»: ο διάλογος Καραμανλή – Μητσοτάκη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 16:55
Η συνάντηση όπου ο κ. Καραμανλής γνωστοποίησε τις προθέσεις του, έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, λίγα 24ωρα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
|φωτ. αρχείου

«Κυριάκο κατεβαίνω υποψήφιος για τελευταία φορά»: ο διάλογος Καραμανλή – Μητσοτάκη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 16:55

Με φρέσκια τη γεύση της νίκης στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής τα είχαν πει, λίγες ημέρες αργότερα, σε κατ΄ιδίαν συνάντησή τους στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη  Βουλή.

Εκεί, εκτός από την αξιολόγηση των νέων δεδομένων που διαμορφώνονταν από τη σχεδόν καθολική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στην επικράτεια, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον νικητή των εκλογών τις αποφάσεις του για την επόμενη ημέρα.

Οπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του το parapolitika.gr, ο κ. Καραμανλής έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προέδρου της ΝΔ, δηλώνοντας πως είναι διατεθειμένος να περιοδεύσει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της αυτοδυναμίας.

Επιπρόσθετα όμως, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε στον κ. Μητσοτάκη, ότι είναι τελευταία φορά που θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

«Θα δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις για το κόμμα. Και θέλω να σου πω ότι είναι η τελευταία φορά που θα είμαι υποψήφιος…» φέρεται  να είπε ο κ. Καραμανλής στον πρόεδρο της ΝΔ, σε μία δήλωση που ερμηνεύθηκε (από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και όχι μόνο) ως έμμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...