262
|

Κύπρος: Το μοντέλο του serial killer ποζάρει στο κρεβάτι του τρόμου (βίντεο)

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 11:39

Κύπρος: Το μοντέλο του serial killer ποζάρει στο κρεβάτι του τρόμου (βίντεο)

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 11:39

Θα μπορούσε να ήταν θύμα του. Η νεαρή Βουλγάρα γνώρισε τον serial killer της Κύπρου, Νίκο Μεταξά, περίπου έναν μήνα πριν από τη σύλληψή του για τις δολοφονίες τουλάχιστον δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες.

Σε βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας το νεαρό μοντέλο ποζάρει για τις ανάγκες βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

Η Θέα -όπως είπε το όνομας κοπέλας-  μίλησε στην κάμερα του philenews για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του. Εκεί όπου καθ’ ομολογία του ο 35χρονος κότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες.

Οπως λέει για τις συζητήσεις τους, της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις … φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους, Είχε μάλιστα προσφερθεί να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος, λίγες μόλις ώρες πριν συλληφθεί.

Το μοντέλο «παγώνει» μπροστά στην κάμερα μόλις μαθαίνει ότι στο κρεβάτι όπου ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα, ενώ περιγράφει τον κατά δήλωσή του serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, με τις δηλώσεις της Θέας, περιλαμβάνονται πλάνα από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο 35χρονος συλληφηθείς για τις δολοφονίες των Φιλιππινέζων

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...