262
|

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον Ημιμαραθώνιο

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2021, 18:57

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον Ημιμαραθώνιο

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2021, 18:57

Στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη θα είναι αφιερωμένος από φέτος ο Ημιμαραθώνιος Αθηνών που διεξάγεται αυτή την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από δύο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.30 το πρωί από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η διαδρομή θα καταλήξει στη λεωφόρο Αμαλίας, μέχρι τις 11:00.

Από τις 04:00 το πρωί της Κυριακής θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Λ. Αμαλίας (και στις κάθετες αυτής οδούς) από Αθανασίου Διάκου μέχρι Βασιλίσσης Σοφίας.

Από τις 07:00 θα υπάρχει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλον τον δακτύλιο που περικλείει ο Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Τμηματικά, θα υπάρξει επάνοδος κυκλοφορίας: από τις 11:00 αναφορικά με τον μεγάλο δακτύλιο, ενώ από τις 12:00 θα δίνεται τμηματικά στην κυκλοφορία ο μικρός δακτύλιος (μετά τις 15:00 η Λ. Αμαλίας).

Το Μετρό αναμένεται να κινείται κανονικά.

Το Τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας του θα έχει τερματικό σταθμό τη στάση «Κασομούλη». Αποκατάσταση των δρομολογίων, με τερματικό σταθμό το «Σύνταγμα», αναμένεται μετά την λήξη του Ημιμαραθωνίου.

Αναμένονται επίσης μεταβολές στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ που κινούνται στο κέντρο.

Το Κέντρο Εγγραφών, από το οποίο όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους στον αγώνα, φιλοξενείται στο Σεράφειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160 & Πέτρου Ράλλη) και θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό σήμερα Παρασκευή (10/9) και αύριο Σάββατο (11/9) από τις 10.00 έως τις 20.00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, που είτε είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID-19, είτε προσκομίζουν πιστοποιητικό το οποίο αποδεικνύει ότι έχουν νοσήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...