171
|

Μπακογιάννης για την άδεια σε Κουφοντίνα: Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν εκβιάζεται και δεν συναλλάσσεται

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 12:30

Μπακογιάννης για την άδεια σε Κουφοντίνα: Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν εκβιάζεται και δεν συναλλάσσεται

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 12:30

Τις μεθοδεύσεις που προηγήθηκαν ώστε ο καταδικασμένος εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας να πάρει (και) τρίτη άδεια από τις φυλακές προκειμένου να βρεθεί για 48ώρες κοντά στην οικογένειά του, καταγγέλλει σε μια οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook, ο περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης.

«Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια ‘απεργία πείνας’ ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό», αναφέρει δηκτικά με αφορμή τη νέα άδεια που εξασφάλισε ο δολοφόνος του πατέρα του κατόπιν εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και άλλων «ακτιβιστικών δράσεων» από ομοϊδεάτες του, με αποκορύφωμα τη διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να…

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης op Dinsdag 19 juni 2018

«Κατά τα λοιπά», σχολιάζει ειρωνικά ο Κώστας Μπακογιαννης, «το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση των κυβερνώντων έναντι των μέσων πίεσης που ασκήθηκαν από την πλευρά του καταδικασμένου τρομοκράτη ώστε να βγει για τρίτη φορά από τη φυλακή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...