325
| SOOC

Κωνσταντοπούλου: Αν ο Πολάκης ήταν υπουργός Υγείας, θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 10:55
|SOOC

Κωνσταντοπούλου: Αν ο Πολάκης ήταν υπουργός Υγείας, θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 10:55

Μία ημέρα αφότου επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 για τη στάση τους σχετικά με τις διαδηλώσεις για το Πολυτεχνείο εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην ηγετικό στέλεχος της Κουμουνδούρου, επιτέθηκε εκ νέου στους πρώην κομματικούς συντρόφους της, χρησιμοποιώντας μάλιστα ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τον Παύλο Πολάκη.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έδωσε το πρωί της Τρίτης συνέντευξη στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1» και σε ένα σημείο της είπε ότι ο κ. Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έφτασε στο σημείο να τονίσει ότι αν ήταν σήμερα υπουργός Υγείας, «θα είχαμε πεθάνει όλοι»!

Είπε συγκεκριμένα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής: «Ο κ. Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν υπουργός Υγείας, θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν –είδαμε και τότε στο Μάτι– δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, γι’ αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη, όχι απλώς ανοχή, αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κ. Τσίπρα και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τις πορείες που σχεδιάζουν ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και της θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη χούντα, κάποια κόμματα, όπως το ΜέΡΑ25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας, προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...