173
Η στιγμή που ο Φαουάζι Ζαμπάατ πιάνει την μικρή Ντόχα πριν χτυπήσει στο πεζοδρόμιο | YouTube

Κωνσταντινούπολη: Νεαρός περαστικός σώζει κοριτσάκι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2019, 14:15
Η στιγμή που ο Φαουάζι Ζαμπάατ πιάνει την μικρή Ντόχα πριν χτυπήσει στο πεζοδρόμιο
|YouTube

Κωνσταντινούπολη: Νεαρός περαστικός σώζει κοριτσάκι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2019, 14:15

Τον γύρο του Ιντερνετ κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό να σώζει το τελευταίο δευτερόλεπτο ένα κοριτσάκι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη.

Το μικρό κορίτσι γλίτωσε από την πτώση χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στη συνοικία Φατίχ στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όμως οι εικόνες μεταδόθηκαν αυτή την εβδομάδα από το πρακτορείο Dogan.

Την ώρα που περπατούσε στον δρόμο ο Φαουάζι Ζαμπάατ, ένας 17χρονος Αλγερινός, είδε την Ντόχα Μοχάμεντ, ένα κορίτσι δύο ετών από τη Συρία να παίζει χωρίς επίβλεψη στο παράθυρο ενός διαμερίσματος.

Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και στη συνέχεια να κάθεται κάτω από το παράθυρο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το κορίτσι πέφτει στο κενό, όμως την πιάνει ο φύλακας άγγελός της προτού χτυπήσει στο έδαφος.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από κλειστό σύστημα παρακολούθησης, αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και έγινε αμέσως viral.

«Περπατούσα στον δρόμο όταν είδα ένα μικρό κορίτσι στο παράθυρο. Επεσε και, χάρη στον Θεό, την έπιασα προτού χτυπήσει στο έδαφος», διηγήθηκε ο νεαρός.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...