213
«Mήπως κύριοι των ΑΝΕΛ να τα ξαναπούμε;» εμφανίζεται να ρωτά ο κ. Ξυδάκης | ΙΝΤΙΜΕnews

Ξυδάκης: Ισως είναι ώρα να ξανασυζητήσουμε κάποια πράγματα με τους ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 14:44
«Mήπως κύριοι των ΑΝΕΛ να τα ξαναπούμε;» εμφανίζεται να ρωτά ο κ. Ξυδάκης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ξυδάκης: Ισως είναι ώρα να ξανασυζητήσουμε κάποια πράγματα με τους ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 14:44

Μάρτυρας της κυβερνητικής κόπωσης από τις συνεχιζόμενες αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών του Πάνου Καμμένου και (κορυφαίων) στελεχών της Κουμουνδούρου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, εκτιμά πως είναι καιρός πια για έναν… επαναπροσδιορισμό της σχέσης των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Είχαν προγηθεί (και κορυφωθεί) οι δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, με οξύτερη αυτή του Δημήτρη Καμμένου και της Αννέτας Καββαδία (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) χωρίς να παραβλέπονται και σαφείς αποστάσεις που τηρούν τις τελευταίες ημέρες υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις δηλώσεις του ίδιου του Πάνου Καμμένου περί ομηρείας των δύο αξιωματικών μας στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή του, Φώτη Κουβέλη.

Ερωτηθείς σχετικά σε δηλώσεις στο Ραδιόφωνο 24/7,  ο κ. Ξυδάκης, παραδέχθηκε ότι ναι μεν η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ έχει δώσει αποτελέσματα, αλλά μπορεί και «να ήρθε ο καιρός να ξανασυζητήσουμε κάποια πράγματα».

Παρά το γεγονός ότι τα σημεία διαφωνίας μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων αυξάνονται (από το Σκοπιανό μέχρι το θέμα Σαββίδη) ο κ. Ξυδάκης δήλωσε ότι η κυβέρνηση προχωράει, υπάρχουν προβλήματα και αν, τώρα, μπει στο τραπέζι θέμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «θα πρέπει να το δούμε». Άλλωστε, πρόσθεσε, η πολιτική είναι πάντα μια διαχείριση κρίσεων. Στην πολιτική, συνέχισε την επιχειρηματολογία για τους τριγμούς στο κυβερνητικό μπλοκ, «μπορούν να σκάσουν πράγματα στα χέρια σου και εκεί φαίνεται η διαχείριση και ο καπετάνιος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...