Το γήπεδο όπου βρήκε τον θάνατο ο Σταύρος | .
Επικαιρότητα

Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου – «Να βρεθούν οι υπεύθυνοι, αλλά το παιδί δεν γυρίζει πίσω»

Οι οικείοι του νεαρού που έχασε τη ζωή του στη Χίο όταν καταπλακώθηκε από τη μπασκέτα ζητούν από την Πολιτεία να εντοπίσει όσους ευθύνονται για την τραγωδία
Protagon Team

Να αποδοθούν ευθύνες σε όσους προκάλεσαν την τραγωδία στη Χίο ζητούν συγγενείς του 19χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα.

Σε δηλώσεις του στο Open ο πατέρας του 19χρονου Σταύρου από το Μαρούσι, που βρισκόταν σε διακοπές στο  νησί, είπε ότι «ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό».

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι πρέπει «να φροντίσει η Πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ηταν θέλημα Θεού».

Και ο παππούς του 19χρονου, που ήλθε από την Κύπρο για την κηδεία του εγγονού, είπε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό: «Μου τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο.

» Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ηταν ευφυής. Ηταν πολύ ταλαντούχος. Ηταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος.

» Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε .