450
Ο Παύλος Πολάκης στην παρέμβασή του στη Βουλή την Τρίτη | ΙΝΤΙΜΕnews

Ξένισε η υποχρεωτικότητα τον Πολάκη: «Διάγγελμα κοινωνικού αυτοματισμού και κανιβαλισμού»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 16:25
Ο Παύλος Πολάκης στην παρέμβασή του στη Βουλή την Τρίτη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ξένισε η υποχρεωτικότητα τον Πολάκη: «Διάγγελμα κοινωνικού αυτοματισμού και κανιβαλισμού»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 16:25

Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτυπά για την εμβολιαστική στρατηγική της κυβέρνησης που εισήλθε επισήμως στην τρίτη της φάση με τις ανακοινώσεις για την υποχρεωτικότητα σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε μία ακόμη σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό με αφορμή τα μέτρα που ανακοίνωσε τη Δευτέρα, κάνοντας λόγο για μήνυμα διχασμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό!

«Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, η ελευθερία μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 17ου και 18ου αιώνα και στις αστικές του 20ου είναι αυθύπαρκτο αξίωμα της ανθρώπινη ύπαρξης και έτσι καταγράφεται στα Συντάγματα. Δεν είναι προνόμιο το οποίο το ορίζει, την εφαρμογή και το εύρος του, εσείς ο Πρωθυπουργός ως ελέω θεου μονάρχης του Μεσαίων», παρατήρησε στην παρέμβασή του ο κ. Πολάκης, υιοθετώντας έτσι τα γνωστά επιχειρήματα σε κύκλους πάσης φύσεως αρνητών περί καταπάτησης των συνταγματικών ελευθεριών με μέτρα όπως αυτά για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας.

Και αναφερόμενος στο χθεσινό μήνυμα του Πρωθυπουργού προς τους πολίτες, ο  Παύλος Πολάκης συνέχισε λέγοντας:

«Κανει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια. Και είναι η απέλπιδα προσπάθεια να καλύψετε την καταστροφική πορεία πανδημίας με 13,5 χιλιάδες θανάτους με τους οκτώ χιλιάδες εκτός ΜΕΘ εκ των οποίων -όπως υποστήριξε- οι έξι χιλιάδες θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν φέρνατε φάρμακα που σας είπαμε» (σ.σ. σε μία ακόμη επανάληψη των ισχυρισμών του για τα μονοκλωνικά).

«Αυτά», είπε, «για το ένα – μηδέν» παραπέμποντας για τα περαιτέρω σε επικείμενες τοποθετήσεις του επικεφαλής του, Αλέξη Τσίπρα

Στην ίδια του παρέμβαση, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση Βαλυράκη, ισχυριζόμενος ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δολοφονήθηκε, καθώς, όπως είπε, υπάρχουν μαρτυρίες ότι χτυπήθηκε από καμάκι!

Η απάντηση της ΝΔ

Για «καθαρή κοροϊδία» κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την παρέμβαση τού πρώην υφ. Υγείας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το είδαμε κι αυτό! Τον κ. Πολάκη που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό! Ο φίλος και συνεργάτης του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, μιλούν λες και οι πολίτες τους μαθαίνουν τώρα.

Ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”.

Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News