351
Ο Κέβιν Σπέισι φτάνει στο δικαστήριο όχι ως σταρ του Χόλιγουντ, αλλά ως κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση | REUTERS/Brian Snyder

Ξεκίνησε η δίκη του Κέβιν Σπέισι [εικόνες και video]

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2019, 18:55
Ο Κέβιν Σπέισι φτάνει στο δικαστήριο όχι ως σταρ του Χόλιγουντ, αλλά ως κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση
|REUTERS/Brian Snyder

Ξεκίνησε η δίκη του Κέβιν Σπέισι [εικόνες και video]

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2019, 18:55

Kάποιος είπε ότι ακόμα και στη δίκη του παίζει ωραία. Και δεν είχε άδικο. Το ακροατήριο τεράστιο και ο ίδιος πρωταγωνιστής ίσως στη δυσκολότερη παράσταση της ζωής του.

O Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου της Μασαχουσέτης τη Δευτέρα κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου άνδρα σε μπαρ του Νάντακετ πριν από από δύο χρόνια. Ο νεαρός κατηγορεί τον πολυβραβευμένο αμερικανό ηθοποιό ότι τον παραπλάνησε κερνώντας τον ποτά και στη συνέχεια τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Νάντακετ αφού του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες τον Δεκέμβριο του 2018 για τις κακουργηματικές πράξεις της σεξουαλικής παρενόχλησης και του ξυλοδαρμού. Ο Σπέισι δήλωσε αθώος.

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, η αρχική του πρόθεση ήταν να μην εμφανιστεί ο ίδιος στο δικαστήριο, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Νάντακετ στις ακτές της Μασαχουσέτης, λέγοντας ότι η παρουσία του στην αίθουσα θα μεγάλωνε κι άλλο τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε επάνω του όλη αυτή η υπόθεση. Ολος αυτός ο σάλος, του στοίχισε τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη τηλεοπτική «House of Cards», αλλά και σε ταινίες στις οποίες επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει προτού ξεσπάσουν τα σεξουαλικής φύσεως σκάνδαλα.

Ο δικαστής που εξέτασε το αίτημα όμως, αρνήθηκε να τον εξαιρέσει, κι έτσι ο Σπέισι εμφανίστηκε τελικά, χωρίς να αποχωριστεί το γνωστό του σαρδόνιο χαμόγελο.

Περισσότεροι από 30 άνδρες έχουν καταγγείλει ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Σπέισι.

Ολες οι κάμερες στραμμένες στον Σπέισι, όχι όμως για τις ανάγκες κάποιων κινηματογραφικών γυρισμάτων REUTERS/Brian Snyder

Πρώτος τον κατήγγειλε ο ηθοποιός Αντονι Ραπ, τον Οκτώβριο του 2017, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι επιχείρησε να τον αποπλανήσει το 1986 όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών.

Η υπόθεση που εξετάζεται στο Νάντακετ έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2017 όταν η πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης Χέδεν Ανραχ από τη Βοστώνη δήλωσε ότι ο Σπέισι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον έφηβο γιο της στις 7 Ιουλίου 2016 σε ένα μπαρ-εστιατόριο, όπου ο νεαρός εργαζόταν.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Σπέισι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το δικαστικό θρίλερ, όχι ως ηθοποιός, αλλά ως έκπτωτος σταρ που δικάζεται ύστερα από ένα ντόμινο αποκαλύψεων και κατηγοριών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...