296
O Σαμουέλ Ετό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει να νεύρα του και επιτέθηκε στον αλγερινό μπλόγκερ | twitter

Ξέφυγε ο Ετό στο Μουντιάλ: Κλώτσησε οπαδό στο πρόσωπο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2022, 16:17
O Σαμουέλ Ετό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει να νεύρα του και επιτέθηκε στον αλγερινό μπλόγκερ
|twitter

Ξέφυγε ο Ετό στο Μουντιάλ: Κλώτσησε οπαδό στο πρόσωπο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2022, 16:17

Ο Σαμουέλ Ετό, βασικό μέλος της τρομερής ομάδας της Μπαρτσελόνα που σάρωνε τους τίτλους πριν από περίπου 15 χρόνια, βρίσκεται στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Μουντιάλ, ενώ είναι και πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Τη Δευτέρα, όμως, μετά από τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα, ο καμερουνέζος πρώην επιθετικός έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου, καθώς επιτέθηκε και κλώτσησε φίλαθλο που τον είχε ειρωνευτεί.

Σύμφωνα με οπτικό υλικό που εξασφάλισε η εφημερίδα La Opinion, ο Ετό, που σήμερα είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν, επιτέθηκε στον αλγερινό οπαδό που τον τραβούσε με κάμερα.

Το σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα όταν ο Ετό, φεύγοντας από το γήπεδο, φωτογραφήθηκε με αρκετούς οπαδούς και μετά είχε συνομιλία με περαστικό που τον τραβούσε με κάμερα. Επρόκειτο για ένα Αλγερινό, γνωστό μπλόγκερ στη χώρα του, ο οποίος πλησίασε τον βετεράνο επιθετικό και τον ρώτησε αν είχε πληρώσει τον διαιτητή του αγώνα μπαράζ Αλγερίας-Καμερούν, από το οποίο και πήρε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ το Καμερούν.

Ο Ετό τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον, αλλά οι άνδρες της φρουράς του έσπευσαν να τον συγκρατήσουν. Ο Αλγερινός υποχώρησε, αλλά ο Ετό δεν έλεγε να ηρεμήσει, καθώς ο οπαδός συνέχιζε να τον ειρωνεύεται.

Ενας άνδρας από το περιβάλλον του Ετό πήρε την κάμερα και την πέταξε στο έδαφος. Οταν ο Αλγερινός προσπάθησε να τη σηκώσει, ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν ξέφυγε από τα χέρια των υπαλλήλων ασφαλείας του και τον κλώτσησε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...