160
Kατά δήλωση του θύματος οι άγνωστοι που του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του, φορούσαν άσπρες κουκούλες | Τwitter

Ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης της Κου Κλουξ Κλαν: του έβγαλαν με πένσα ένα-ένα τα δόντια

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 16:01
Kατά δήλωση του θύματος οι άγνωστοι που του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του, φορούσαν άσπρες κουκούλες
|Τwitter

Ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης της Κου Κλουξ Κλαν: του έβγαλαν με πένσα ένα-ένα τα δόντια

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 16:01

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η φρικιαστική κακοποίηση Αφρικανού – μόνιμου κάτοικου Κύπρου- από αγνώστους στο σπίτι του στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του από το αεροδρόμιο όπου είχε μεταβεί για να αποχαιρετήσει φιλικά του πρόσωπα.

Ηταν γύρω στις 4.00 το πρωί όταν τον πλησίασε ΙΧ με επιβαίνοντες πέντε άτομα που -κατά δήλωσή του – φορούσαν άσπρες κουκούλες.

Προτού προλάβει να αντιδράσει, τον άρπαξαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια, του άνοιξαν το στόμα και με τη χρήση πένσας του έβγαλαν τέσσερα δόντια – σε μία πρακτική βασανισμού που παραπέμπει στις μεθόδους της Κου Κλουξ Κλαν.

Τα ουρλιαχτά του Αφρικανού δεν κινητοποίησαν κανέναν από τους περιοίκους, ενώ ούτε ο ίδιος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Οπως είπε, επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό λόγω του ρατσιστικού τρόπου με τον οποίο τον είχαν αντιμετωπίσει οι αρχές κατά το παρελθόν και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν άλλες καταγγελίες του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...