217
Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το δικαστήριο |

Ξάφνιασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: έδωσε πρώτος το χέρι στους γονείς των κατηγορουμένων

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 09:15
Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το δικαστήριο
|

Ξάφνιασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: έδωσε πρώτος το χέρι στους γονείς των κατηγορουμένων

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 09:15

Ξάφνιασε όλους ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη όταν σε κάποιο διάλειμμα της δίκης των κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της κόρης του, πλησίασε τους γονείς τους και του έδωσε το χέρι.

Παρ’ όλο που όπως είπε ο ίδιος κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο (εδώ), οι γονείς των δύο νεαρών δεν πήραν ούτε τηλέφωνο για να του ζητήσουν συγγνώμη…

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας», είπε στην τηλεόραση του Οpen για όσα ένιωσε στην πρώτη ημέρα της δίκης και περιέγραψε την κίνησή του προς τους γονείς του Αλέξανδρου Λούτση και του Μανώλη Κούκουρα:

«Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση».

Αντίδραση δεν υπήρξε από την πλευρά τους. Μόνο η γιαγιά του Ροδίτη ψέλλισε: «Συγγνώμη».

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Τοπαλούδης επανέλαβε πως δεν διημείφθη κάτι ιδιαίτερο στη σύντομη συνομιλία που είχε με τους γονείς των κατηγορούμενων δολοφόνων του παιδιού του.

Ο κ. Τοπαλούδης ρωτήθηκε και για την παρουσία της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του Παύλου Φύσσα, στο δικαστήριο. «Ηρθε να συμπαρασταθεί και αυτή σαν μάνα που έχασε το παιδί της. Ηταν -είπε- μια κίνηση συμβολική και σημαντική».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...