271
Το γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος παράγεται από εκλεκτό ελληνικό γάλα | Κρι Κρι

Κρι Κρι Αγελάδος, Ελληνικό εκ Φύσεως!

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 08:11
Το γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος παράγεται από εκλεκτό ελληνικό γάλα
|Κρι Κρι

Κρι Κρι Αγελάδος, Ελληνικό εκ Φύσεως!

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 08:11

Μόλις 24 δευτερόλεπτα διαρκεί το νέο διαφημιστικό σποτ για το γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος, όμως είναι αρκετά για να αναδείξουν τη φύση μέσα στην οποία παράγεται η πρώτη ύλη την οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία.

Ο αέρας, ο ήλιος, το νερό και η εύφορη κοιλάδα του Στρυμόνα, όπου τρέφονται οι αγελάδες τη περιοχής είναι τα στοιχεία που δίνουν ένα 100% ποιοτικό γάλα που συλλέγεται καθημερινά, για την παραγωγή του μοναδικού γιαουρτιού Κρι Κρι Αγελάδος.

Το γάλα που χρησιμοποιεί η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι είναι αποκλειστικά «ελληνικό εκ φύσεως», πράγμα που δίνει ιδιαίτερη αξία στο γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος, και το καθιστά κορυφαία πρόταση για τον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας και γευστικών προτιμήσεων.

Το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στον τόπο προέλευσης του γάλακτος, από πιστοποιημένες φάρμες στην ευρύτερη περιοχή της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα. Το εύκρατο κλίμα, η ηλιοφάνεια και όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που δίνει η περιοχή στο ελληνικό γάλα, περνούν ατόφια στο εξαιρετικό γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος.

Η απόλαυση του ενθαρρύνεται σε κάθε στιγμή της ημέρας αφού εκτός από το ότι περιέχει πολύτιμα για τον οργανισμό συστατικά, πρόκειται και για ένα απόλυτα υγιεινό και ελαφρύ σνακ με απαλή υφή και μοναδική, γεμάτη γεύση.

Κρι Κρι

Από το 1954 που ιδρύθηκε, η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι παραμένει πιστή στις αξίες της από γενιά σε γενιά παράγοντας γιαούρτια, γάλα και παγωτά από αγνές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, που αναγνωρίζονται για την άριστη ποιότητα και τη γεύση τους από τους καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα (η εταιρεία κατέχει τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού ενώ επίσης είναι η δεύτερη μάρκα παγωτού σε όγκο) και στο εξωτερικό όπου επεκτείνει τις δραστηριότητές της

Περισσότερες πληροφορίες: krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...