Η παράσταση «Αντιγόνη» δεν θα πραγματοποιηθεί | facebook
Επικαιρότητα

Κραουνάκης: Ο Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυροπλήκτων

Ο συνθέτης κατήγγειλε ότι η παράσταση «Αντιγόνη» που θα πραγματοποιούνταν για την στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική ακυρώθηκε με εντολή του δημάρχου Μαραθώνα
Protagon Team

Την ακύρωση της παράστασης «Αντιγόνη», η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης, φαίνεται ότι αποφάσισε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το ζήτημα είναι ότι τα έσοδα της παράστασης θα πήγαιναν στους πυρόπληκτους των περιοχών.

Όπως δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης (ο οποίος υπογράφει τη μουσική της παράστασης), ο κ. Ψινάκης έλαβε αυτήν την απόφαση επικαλούμενος πένθος μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μάλιστα κατήγγειλε ότι ο κ. Ψινάκης όχι μόνο δεν δέχτηκε να πραγματοποιηθεί η παράσταση αλλά κρύφτηκε από τους συντελεστές.

Με ανακοίνωσή του στο Facebook, αναφέρει:

«Λοιπόν, ομοθυμαδόν συντελεστές και παραγωγός αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της «Αντιγόνης» στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης… Λόγω πένθους είπε… Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε… Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη. Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε… Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία».