178
Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την κατάθεση στεφανιού στη Marfin | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κουτσούμπας: Τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους της Marfin

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2020, 11:51
Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την κατάθεση στεφανιού στη Marfin
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κουτσούμπας: Τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους της Marfin

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2020, 11:51

Ευθύνες στα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια και «άφησαν στο σκοτάδι το έγκλημα» της Marfin επέρριψε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος το Σάββατο κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των νεκρών.

«Σήμερα, όπως κάθε χρόνο, τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους της Marfin. Αρνιόμαστε τη μεγάλη υποκρισία του αστικού κράτους και των κυβερνήσεών του», είπε σε δήλωσή του μετά την κατάθεση.

Πρόσθεσε ότι «έχουν τεράστιες ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα δηλαδή που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια εναλλάξ και άφησαν στο σκοτάδι τους προβοκατόρικους και άλλους μηχανισμούς που έδρασαν γι’ αυτό το έγκλημα.

» Αφησαν, επίσης, στο απυρόβλητο τις ευθύνες της τράπεζας, δηλαδή της εργοδοσίας, που δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενούς της. Θα τους θυμόμαστε πάντα, θα τους τιμάμε, θα τους μνημονεύουμε».

Ο κ. Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι λίγη ώρα μετά τον Αλέξη Τσίπρα. Και οι δύο αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην τελετή αποκάλυψης της αναμνηστικής πλακέτας στη μνήμη των θυμάτων  παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...