188
| IntimeNews

Σε οίστρο ο Κουρουμπλής λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 21:01
|IntimeNews

Σε οίστρο ο Κουρουμπλής λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 21:01

Τη δική του εκδοχή για την Ελλάδα προ ΣΥΡΙΖΑ αλλά και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σε εκπομπή του Action24 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτής, πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Ο κόσμος πηδούσε από τα παράθυρα και αυτοκτονούσε, ενώ οι νέοι πηδούσαν από τις πόρτες των λεωφορείων και σκοτώνονταν» θυμήθηκε ο κ. Κουρουμπλής για να θριαμβολογήσει ότι «αυτά δεν γίνονται σήμερα».

Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς, ο κ. Κουρουμπλής επιχείρησε να υπεραμυνθεί της κυβερνητικής πολιτικής, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε «τον κόσμο που πηδούσε από τα παράθυρα και αυτοκτονούσε» εγκαλώντας μάλιστα τους δημοσιογράφους πως «τα ξεχνάτε τώρα, κάνετε πως δεν θυμάστε».

Ο κ. Κουρουμπλής συνέχισε στην ίδια γραμμή υποστηρίζοντας ότι «στηρίξαμε τους νέους ανθρώπους που έμπαιναν στα λεωφορεία και όταν έμπαιναν οι ελεγκτές πηδούσαν από τις πόρτες και σκοτώνονταν». «Αυτά δεν υπάρχουν σε αυτή την περίοδο», επέμεινε ο κ. Κουρουμπλής, όταν ο δημοσιογράφος τού υπενθύμισε ότι το κόμμα του έχασε τις πρόσφατες εκλογές.

Εν ολίγοις δηλαδή, ο κ. Κουρουμπλής θεωρεί ως magnum opus της τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι σταμάτησε τους ελέγχους για τα εισιτήρια στα μέσα μεταφοράς και τώρα δήθεν δεν υπάρχουν αυτοκτονίες λόγω οικονομικής κρίσης…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...