297
Καμμένος και Κοτζιάς, δυο (κατ΄ ανάγκη;) φίλοι που έγιναν άσπονδοι εχθροί | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κοτζιάς κατά Καμμένου: Είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 19:03
Καμμένος και Κοτζιάς, δυο (κατ΄ ανάγκη;) φίλοι που έγιναν άσπονδοι εχθροί
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κοτζιάς κατά Καμμένου: Είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 19:03

Σκληρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο Νίκος Κοτζιάς, αποδεικνύοντας πως η μεταξύ τους κόντρα που ξέσπασε πριν περίπου τρεις μήνες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, λίγες ώρες μετά τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε ο πρώτος στον δεύτερο περί «νεροκουβαλητή του Παπανδρέου».

Μιλώντας στον News24/7, ο τέως ΥΠΕΞ αναφερόμενος στον κ. Καμμένο δήλωσε: «Με τον κύριο αυτό θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας. Ψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή που προέβλεπαν λύση σύνθετης ονομασίας, τον Σεπτέμβριο ψήφισε και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Μετά άλλαξε στάση, η ιστορία θα δείξει γιατί. Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις τον ώθησαν προς τα εκεί. Ποτέ μου δεν έχω δει τον κ. Σόρος. Αυτός ο κύριος είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης. Οι άνθρωποι που φέρνουν την ύβρι και την ασέβεια στη δημόσια ζωή υπονομεύουν τη δημοκρατία».

Όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε ότι δεν είναι μεγάλη η πλειοψηφία που αντιτίθεται, ενώ διαμορφώνεται ρεύμα υπέρ της λύσης.

«Όταν η πλειοψηφία των κομμάτων ωρύονται ότι έγινε προδοσία και τα ΜΜΕ φωνάζουν για ξεπούλημα λογικό είναι να επηρεάζεται ο κόσμος. Έχω πολλές αγκαλιές, συγχαρητήρια, καλά λόγια από τους πολίτες, είμαι ένας τυχερός άνθρωπος στη δημόσια ζωή. Μια κυρία με ρώτησε γιατί παραδώσαμε τη Μακεδονία. Το άκουσε στο ραδιόφωνο. Δεν είναι μεγάλη η πλειοψηφία που αντιτίθεται στις Πρέσπες. Τα 80-20 δεν υπάρχουν. Διαμορφώνεται ρεύμα υπέρ της λύσης», σημείωσε ο κ. Κοτζιάς.

Για προηγούμενες διαπραγματεύσεις, ο Ν. Κοτζιάς υποστήριξε ότι επί κυβερνήσεων ΝΔ είχαν γίνει αρκετές διαπραγματεύσεις με διαφορετική στόχευση καθώς και το ότι η σύνθετη ονομασία δεν ήρθε για πρώτη φορά το 2008.

Αντίστοιχα για την περίοδο του Κώστα Σημίτη, σημείωσε ότι ως πρωθυπουργός έκανε σειρά μυστικών ενεργειών και συμφωνιών και ήταν έτοιμος να δεχτεί το όνομα «Μακεδονία-Σκόπια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...