239
H Μποντσούκ ενθουσιασμένη που δέχεται ξανά τα χάδια του Σεντούρκ | Youtube

Τουρκία: Σκυλίτσα περίμενε επί πέντε ημέρες τον ιδιοκτήτη της έξω από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2021, 16:04
H Μποντσούκ ενθουσιασμένη που δέχεται ξανά τα χάδια του Σεντούρκ
|Youtube

Τουρκία: Σκυλίτσα περίμενε επί πέντε ημέρες τον ιδιοκτήτη της έξω από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2021, 16:04

Η ταινία «Χάτσικο» μιλά για την ιστορία ενός πανέμορφου λευκού σκύλου ράτσας Ακίτα ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1923, στην πόλη Οντάτε της Ιαπωνίας. Έγινε διάσημος για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στο αφεντικό του, στο οποίο έμεινε πιστός για όλη του τη ζωή.

Σκηνές από αυτήν την συγκινητική ταινία θύμισε σε αρκετούς και η ιστορία της Μποντσούκ (στα ελληνικά σημαίνει «χάντρα»), της σκυλίτσας που επί πέντε ημέρες στεκόταν στην είσοδο νοσοκομείου στην Τουρκία, όπου νοσηλευόταν ο ιδιοκτήτης της.

Η Μποντσούκ ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της, Τσεμάλ Σεντούρκ, σε νοσοκομείο στην Τραπεζούντα, στις 14 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τον Guardian, η αφοσιωμένη σκυλίτσα πραγματοποιούσε καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο. Όπως είπε η κόρη του ασθενούς, ενώ επέστρεφε στο σπίτι μαζί με την Μποντσούκ, εκείνη το έσκαγε, και γυρνούσε στο νοσοκομείο.

Ο φρουρός ασφαλείας του νοσοκομείου δήλωσε πως το σκυλάκι πήγαινε καθημερινά γύρω στις εννιά το πρωί και περίμενε εκεί έως το βράδυ. Όταν άνοιγε η πόρτα, η Μποντσούκ έβαζε μέσα το κεφάλι της, σαν να έψαχνε το αφεντικό της. Ποτέ όμως δεν προχωρούσε προς το εσωτερικό του νοσοκομείου.

Την Τετάρτη, η Μποντσούκ ενώθηκε ξανά με τον Σεντούρκ, όταν εκείνος με τη βοήθεια ενός αμαξιδίου έφτασε στην είσοδο του νοσοκομείου, για μια σύντομη συνάντηση με την πιστή φίλη του.

Η ιστορία έχει ευχάριστο τέλος καθώς ο Σεντούρκ έγινε καλά, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο επιστρέφοντας στο σπίτι του, μαζί με το αγαπημένο του κατοικίδιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...