283
Η Στόρμι Ντάνιελς | REUTERS/Fabrizio Bensch

Ο Τραμπ αποκάλεσε… «αλογομούρα» τη Στόρμι Ντάνιελς

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 19:34
Η Στόρμι Ντάνιελς
|REUTERS/Fabrizio Bensch

Ο Τραμπ αποκάλεσε… «αλογομούρα» τη Στόρμι Ντάνιελς

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 19:34

Ενώ περηφανεύτηκε για την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχασε ευκαιρία και επιτέθηκε φραστικά -μέσω Twitter- κατά της πρώην πορνοστάρ, σχολιάζοντας την εξωτερική της εμφάνιση.

Ο αμερικανός πρόεδρος την αποκάλεσε «Αλογομούρα» (Ηοrseface) και το Twitter πήρε… φωτιά.

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ (επικαλούμενος τίτλο του Fox News). Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!».

Σχεδόν απευθείας μετά το tweet του προέδρου, ο δικηγόρος τής Στόρμι, Μάικλ Αβενάτι, απάντησε με ένα οργισμένο tweet:

«Είσαι ένας αηδιαστικός μισογύνης και η ντροπή των Ηνωμένων Πολιτειών. Έλα (σ.σ. κυνήγησέ με) με ό,τι έχεις, διότι πρόκειται να δείξουμε στον κόσμο πόσο ανήθικος και ψεύτης είσαι. Με πόσες άλλες γυναίκες απάτησες τη γυναίκα σου ενώ είχες μωρό στο σπίτι;».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ομοσπονδιακός δικαστής του Λος Άντζελες προχώρησε στην απόρριψη της αγωγής που κατέθεσε η Στόρμι Ντάνιελς κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών είχε αναφέρει πως ο αμερικανός πρόεδρος τη δυσφήμισε όταν σε ομιλία του είχε δηλώσει πως η Ντάνιελς ψεύδεται και πως σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε για να κρατήσει μυστική τη φερόμενη σχέση τους.

Ο δικαστής έκρινε ότι η ομιλία του Τραμπ προστατεύεται από την Πρώτη Τροποποίηση και θεωρείται ως «ρητορική υπερβολή», που συνήθως σχετίζεται με την πολιτική και τη δημόσια συζήτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα, διέταξε την πλευρά της Ντάνιελς να πληρώσει τα νομικά έξοδα του Τραμπ.

Σε ανάρτησή του στο twitter o Αβενάτι σημείωσε πως η πιο πάνω απόφαση δεν επηρεάζει την υπόθεση της Ντάνιελς κατά του Τραμπ, ενώ ανέφερε ότι άσκησε έφεση στην απόφαση του δικαστή τού Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...