276
Η πρώτη εμφάνιση μετά από ένα χρόνο: η Ρι Σολ Τζου χαμογελά πλάι στον σύζυγό της και δικτάτορα της Βόρειας Κορέας | KCNA via REUTERS

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε δημοσίως μετά από έναν χρόνο

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2021, 13:12
Η πρώτη εμφάνιση μετά από ένα χρόνο: η Ρι Σολ Τζου χαμογελά πλάι στον σύζυγό της και δικτάτορα της Βόρειας Κορέας
|KCNA via REUTERS

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε δημοσίως μετά από έναν χρόνο

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2021, 13:12

Η σύζυγος του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά εδώ και έναν χρόνο, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρι Σολ Τζου συνόδευσε τον σύζυγό της σε ένα κονσέρτο, την Τρίτη, προς τιμήν του πατέρα του Κιμ και πρώην ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ιλ, για την επέτειο των γενεθλίων του.

Σύμφωνα με το BBC, ο Κιμ Γιονγκ Ουν επισκέφτηκε νωρίτερα το Μαυσωλείο Κιμ Ιλ- Σουνγκ, όπου έχουν ταφεί ο πατέρας και ο παππούς του, για να καταθέσει στεφάνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Rodong Sinmun», το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο Mansudae Art Theatre την Τρίτη εν μέσω «βροντερού χειροκροτήματος».

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο δείχνουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν με τη σύζυγό του, καθισμένους στο θέατρο ο ένας δίπλα στον άλλο, να γελούν χωρίς να φορούν μάσκες ή να κρατούν αποστάσεις. (επάνω).

Η Ρι Σολ Τζου έχει συνοδεύσει αρκετές φορές στο παρελθόν τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε μεγάλα γεγονότα, αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν εξαφανισμένη, με την μακρά απουσία της να πυροδοτεί έντονη φημολογία για την υγεία της ή μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες της Νότιας Κορέας φέρεται να σχολίασαν χθες πως η Ρι Σολ Τζου απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις λόγω ανησυχίας σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και ενδεχομένως περνούσε τον χρόνο με την κόρη της.

Η Βόρεια Κορέα, πάντως, δεν έχει αναφέρει επισήμως κανένα κρούσμα Covid-19, κάτι που βέβαια οι ειδικοί θεωρούν απίθανο.

Ο αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας και φίλος του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Ντένις Ρόντμαν είχε αποκαλύψει παλαιότερα πως το ζευγάρι έχει μια κόρη, που ονομάζεται Τζου-ε, προσθέτοντας ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν «καλός πατέρας» μαζί της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...