Επικαιρότητα

Η ομορφότερη έφηβη του κόσμου πέθανε μία ημέρα πριν τα 20στά της γενέθλια [εικόνες]

Τα αίτια θανάτου της καλλονής Λοτ βαν ντερ Ζι και το σπαρακτικό αντίο των γονιών της στο Instagram
Protagon Team

Λοτ Βαν Ντερ ΖΙ, έφηβη μις Κόσμος, ένα κορίτσι με φιλοδοξίες (LOTTE VAN DER ZEE ᴍɪss ᴛᴇᴇɴᴀɢᴇʀ ᴜɴɪᴠᴇʀsᴇ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ᴀᴍʙɪᴛɪᴏɴ), έγραφε στη σύντομη περιγραφή του προφίλ της στο Ιnstagram, η ολλανδικής καταγωγής καλλονή που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς το 2017 (φωτογραφία κάτω).

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνην και μία ημέρα πριν συμπληρώσει τα 20 της χρόνια, η όμορφη Λοτ άφησε την τελευταία της πνοή μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της σε χειμερινό θέρετρο της Αυστρίας.

Επί δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε την περασμένη Τετάρτη.

Τον θάνατό της ανακοίνωσαν συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό της, οι γονείς της ανεβάζοντας μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram (δείτε τη κάτω).

«Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου στις 22:47. Είναι απίστευτα σουρεαλιστικό που η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας έχουν πραγματικά ραγίσει. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη και ολόθερμα μηνήματά σας», ήταν το μήνυμα των γονιών που συνόδευε τη φωτογραφία.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για την καρδιακή προσβολή που υπέστη η κόρη τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.