212
|

Αλβανία: Πήδηξε μέσα σε κινούμενο αυτοκίνητο για να σταματήσει επικίνδυνο οδηγό

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2021, 15:54

Αλβανία: Πήδηξε μέσα σε κινούμενο αυτοκίνητο για να σταματήσει επικίνδυνο οδηγό

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2021, 15:54

Τον τρόμο έσπειρε ένας 32χρονος άνδρας, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό του μπήκε στην κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων, στην Αλβανία, κι άρχισε να κάνει πολύ επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται το όχημα να κάνει κύκλους με την όπισθεν στην πεζοδρομημένη πλατεία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία εμβολιασμού στην αλβανική πρωτεύουσα.

Αρκετός κόσμος προσπαθεί να σταματήσει τον οδηγό, επιχειρώντας να τον τραβήξει έξω από την ανοιχτή πόρτα του κινούμενου οχήματος, ωστόσο αυτό συνέβη μόνον όταν ένας 22χρονος τον κλώτσησε πηδώντας μέσα από το παράθυρο στο αυτοκίνητο.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, οδηγός του οχήματος ήταν ένας 32χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Προηγουμένως είχε προκαλέσει συγκρούσεις με άλλα τρία αυτοκίνητα σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Πιστεύεται ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

Μετά τη σύλληψη, ο νεαρός που σταμάτησε την τρελή πορεία του αυτοκινήτου είπε πως ο ίδιος νόμιζε ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

«Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο ακολουθώντας τρελή πορεία, όπως ακριβώς συμβαίνει σε τρομοκρατικές ενέργειες που ακούσαμε να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, και έπεσε στους πολίτες. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο σημείο. Γύρισε το αυτοκίνητο, κάποιοι άλλοι ήρθαν, αλλά δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...