183
Πλήθος κόσμου στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη | .

Κορονοπάρτι σε πλατείες της Αθήνας για άλλη μια νύχτα

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2021, 10:45
Πλήθος κόσμου στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη
|.

Κορονοπάρτι σε πλατείες της Αθήνας για άλλη μια νύχτα

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2021, 10:45

Εικόνες που θύμιζαν σαββατόβραδα πριν από την κρίση –και ας είναι oι νεκροί της πανδημίας πολλές δεκάδες την ημέρα– παρουσίαζαν πλατείες και συνοικίες τη νύχτα του Σαββάτου στην Αθήνα.

Στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, στο Κολωνάκι, στα Εξάρχεια και στου Ψυρρή, αλλά και στο Περιστέρι, στήθηκαν υπαίθρια πάρτι με πολλούς εκατοντάδες παριστάμενους στο καθένα, φυσικά χωρίς να φορούν μάσκες ή να τηρούν άλλα μέτρα προστασίας.

Στην Κυψέλη επαναλήφθηκε το σκηνικό της Παρασκευής, με εκατοντάδες άτομα να αφήνουν τα ξημερώματα της Κυριακής την πλατεία γεμάτη σκουπίδια.

Η αστυνομία ήταν απούσα από όλα αυτά τα (θεωρητικά) παράνομα πάρτι.

Απούσα ήταν η αστυνομία και την Παρασκευή στην Κυψέλη.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, ανέφεραν ότι οι συγκεντρωμένοι της Παρασκευής ήταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τα Εξάρχεια και το Παγκράτι, τα οποία συγκεντρώνονταν στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι. Επειδή η εν λόγω πλατεία επιτηρείται, η διασκέδαση «μετακόμισε» στην Κυψέλη.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα άτομα στόχευαν σε μια ευθεία αντιπαράθεση με την αστυνομία, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. δεν επιθυμούσε επεισόδια αντίστοιχα με τη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...