164
Η 83χρονη διακομίστηκε προ ημερών στο ΑΧΕΠΑ από την «Εστία Παπαγεωργίου» όπου στις 19 Αυγούστου είχε διαπιστωθεί σημαντική διασπορά του ιού | INTIMEnews

Κορονοϊός: Αλλοι τρεις νεκροί την Πέμπτη – δύο από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή»

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2020, 10:17
Η 83χρονη διακομίστηκε προ ημερών στο ΑΧΕΠΑ από την «Εστία Παπαγεωργίου» όπου στις 19 Αυγούστου είχε διαπιστωθεί σημαντική διασπορά του ιού
|INTIMEnews

Κορονοϊός: Αλλοι τρεις νεκροί την Πέμπτη – δύο από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή»

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2020, 10:17

Ακόμη τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή την Πέμπτη,  νικημένοι από τον νέο κορονοϊό. Ανάμεσά τους, μία 83χρονη γυναίκα -κατά πληροφορίες τρόφιμος  στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή»- που κατέληξε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» κατέληξε ένας άνδρας 90 ετών, από το ίδιο γηροκομείο της Θεσσαλονίκης. Οπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, λόγω πολυοργανικης ανεπάρκειας σε έδαφος λοίμωξης από covid-19.

Στις 09.15 τη μάχη για τη ζωή έχασε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ένας 87χρόνος, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον σε 252.

Την Τετάρτη την  τελευταία της πνοή στο ΑΧΕΠΑ άφησε μία 87χρονη από το γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου» όπου επίσης είχε διαπιστωθεί σημαντική διασπορά του ιού στις 19 Αυγούστου (θετικοί 15 ηλικιωμένοι από τους συνολικά 45 που φιλοξενούνταν στη δομή και επτά από τους 30 εργαζομένους).

Την Τετάρτη υπενθυμίζεται, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πέντε καταγεγραμμένους θανάτους από Covid-19, με διάμεση ηλικία των θανόντων τα 77 έτη. Το 93.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...