229
Η υγεία της 40χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, κλήθηκε ασθενοφόρο να την παραλάβει, ωστόσο η γυναίκα εξέπνευσε πριν προλάβουν να φθάσουν στο σπίτι της οι διασώστες του ΕΚΑΒ | /

Κορονοϊός: 40χρονη μητέρα τριών παιδιών το νεότερο θύμα στην Ελλάδα – κατέληξε στην Καστοριά

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 17:09
Η υγεία της 40χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, κλήθηκε ασθενοφόρο να την παραλάβει, ωστόσο η γυναίκα εξέπνευσε πριν προλάβουν να φθάσουν στο σπίτι της οι διασώστες του ΕΚΑΒ
|/

Κορονοϊός: 40χρονη μητέρα τριών παιδιών το νεότερο θύμα στην Ελλάδα – κατέληξε στην Καστοριά

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 17:09

Γυναίκα 40 ετών από την Καστοριά είναι το νεότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Οπως είπε σε δηλώσεις του στο Mega, ο πρόεδρος της κοινότητας Γαύρου Καστοριάς, Τρύφωνας Σαραμπίνας, η  40χρονη μητέρα τριών παιδιών απεβίωσε το Σάββατο και διαπιστώθηκε μετά θάνατον ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Το σπίτι της οικογένειας της 40χρονης ήταν στον οικισμό Γαύρου. Εξέπνευσε ξημερώματα Σαββάτου. Δεν γνωρίζουμε αν είχε πρόβλημα υγείας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού εξέπνευσε. Δεν πρόλαβαν να την πάνε στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε ακούσει κάτι σοβαρό να είχε από συμπτώματα», δήλωσε ο κ. Σαραμπίνας για να προσθέσει:

«Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς ότι πρέπει να μπούμε σε καραντίνα ή κάτι τέτοιο. Σήμερα θα γίνει και η κηδεία της. Εχω αναλάβει ήδη πρωτοβουλία, να γίνει κάποια απολύμανση. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με δήμαρχο, αντιδημάρχους. Αν υπάρχει κάτι να κάνουμε θα γίνει».

Τοπικά μέσα μετέδωσαν πάντως, ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κάποιο είδος χρόνιου αναπνευστικού προβλήματος.

Παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού και καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε απότομα, κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.

Κατά τις ίδιες πάντα πηγές,  η γυναίκα εξέπνευσε πριν προλάβουν να φθάσουν οι διασώστες.

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη δείγμα, το οποίο την Τρίτη βγήκε θετικό στον κορονοϊο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό, σε καραντίνα τέθηκαν τα μέλη της οικογένειάς της, καθώς και όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...