243
H Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Γεροβασίλη στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» | Screenshot/Youtube

Κόντρα Γιαννάκου – Γεροβασίλη για Novartis και Προσφυγικό

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2020, 11:47
H Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Γεροβασίλη στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»
|Screenshot/Youtube

Κόντρα Γιαννάκου – Γεροβασίλη για Novartis και Προσφυγικό

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2020, 11:47

Καλεσμένες στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» βρέθηκαν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κουβέντα ξεκίνησε με την υπόθεση Novartis και η Μαριέττα Γιαννάκου σχολίασε την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση πρέπει να βάλει και τον ίδιο στο κάδρο «αν έχει κότσια»

«Θα είχε δίκιο να το πει αυτό αν είχε χρεώσει η ΝΔ στον Τσίπρα την υπόθεση αυτή, μύγα τον τσίμπησε;»αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η «γαλάζια» βουλευτής.

Πρόσθεσε ότι η Προανακριτική θα λειτουργήσει έτσι όπως απάντησε ο Άρειος Πάγος.

Εκτίμησε ακόμη ότι η υπόθεση Novartis χρησιμοποιήθηκε με απειλές από την προηγούμενη κυβέρνηση και ότι ο θόρυβος για πολιτικά πρόσωπα χωρίς στοιχεία γελοιοποίησε τη χώρα διεθνώς.

Απαντώντας, η Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε ότι τη ΝΔ ότι προσπαθεί να μετατρέψει το σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία, υποστηρίζοντας σχετικά πως «δεν φαίνεται να έχει προκύψει από πουθενά στην Προανακριτική η ύπαρξη σκευωρίας».

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι προσβάλλει τους θεσμούς της χώρας και τη Δικαιοσύνη.

«Απαξιώθηκε από την κυβέρνηση η κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο Προσφυγικό, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα:

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να χειριστεί και τα απόνερα της προηγούμενης» ανέφερε, με την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι «η κοινωνία δεν αισθάνεται ασφαλής με τις παλινωδίες της κυβέρνησης για τις επιτάξεις».

Τέλος, για το θέμα της Τουρκίας, αμφότερες συμφώνησαν ότι η Ελλάδα θα προσφύγει στο δικαστήριο της Χάγης μόνο αν η Τουρκία συμφωνήσει για ένα συνυποσχετικό αποκλειστικά για την υφαλοκρηπίδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...