331
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της | YouTube

Κοντομηνάς για Καλογρίτσα: «Μου ζήτησε το 51% και τέσσερις εκπομπές»

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2016, 18:00
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της
|YouTube

Κοντομηνάς για Καλογρίτσα: «Μου ζήτησε το 51% και τέσσερις εκπομπές»

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2016, 18:00

«Αυτός που υποστήριξε ο Νίκος Παππάς, ο άνθρωπος που ήταν χωρίς δεκάρα, ήρθε και μου ζήτησε το 51% του καναλιού, τέσσερις ειδησεογραφικές εκπομπές και έλεγχο του πολιτικού ρεπορτάζ». Η καταγγελία του Δημήτρη Κοντομηνά αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στον Ιωάννη Καλογρίτσα. Και έγινε μετά από έκτακτη εμφάνιση του επιχειρηματία στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ούτε καν στο δελτίο ειδήσεων.

Βέβαια δεν έχει σημασία πού θα εμφανιστεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς για να επιβεβαιωθεί το νέο μέτωπο που έχει ανοίξει για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον υπουργό Επικρατείας. Ο ιδιοκτήτης του Alpha απέφυγε να αναφερθεί ευθέως στον Πρωθυπουργό και εστίασε τα πυρά του στον Νίκο Παππά.

«Πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους, του είπα. Το κανάλι ανήκει στους εργαζόμενους και σε μένα, θα λέμε αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά που, κάτι πρέπει να κρύβεις εσύ για να φωνάζεις πώς σε παρακολουθούσαμε στην Αμερική» είπε χαρακτηριστικά. «Επόμενη μέρα υπάρχει για τον Alpha, αλλά για τους άλλους υπάρχει η επόμενη νύχτα. Θα έρθουν περισσότεροι φόροι, θα αυξηθεί η ανεργία, ο κόσμος θα αντιδράσει.»

Ο αποκλεισμός του Alpha από τις τηλεοπτικές άδειες έχει δημιουργήσει, όπως είναι γνωστό, κλίμα έντασης ανάμεσα στον ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά και στην κυβέρνηση. Ο Alpha, που εθεωρείτο σταθμός φίλα προσκείμενος στην κυβέρνηση, κάνει πλέον σκληρή κριτική, ενώ, όπως λέγεται, έχει διαρρήξει και τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο που συνεχίζει να υποστηρίζει την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απουσία της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου από το κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του Alpha. Η κυρία Ακριβοπούλου είναι κορυφαίο στέλεχος του site altsantiri.gr συμφερόντων Λαζόπουλου και η ίδια, με την αρθρογραφία της, στηρίζει την κυβέρνηση.

Πάντως την ώρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατήγγειλε την κυβέρνηση και ανακοίνωνε πώς δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, ο ομιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ και Τηλεκοντρόλ κ.α., ανακοίνωσε στους εργαζομένους του ότι αναστέλλει την λειτουργία του. Πρόκειται για όμιλο που είχε πάρει τους τίτλους των εκδόσεων Λυμπέρη, πριν ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης κηρύξει πτώχευση…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...