399
Η υπόθεση του Κολωνού συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές αλλά την κοινή γνώμη μετά τη σύλληψη του Ηλία Μίχου τον Οκτώβριο του 2022 | IntimeNews

Κολωνός: Νέος κύκλος ερευνών για την υπόθεση της 12χρονης

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2023, 19:02
Η υπόθεση του Κολωνού συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές αλλά την κοινή γνώμη μετά τη σύλληψη του Ηλία Μίχου τον Οκτώβριο του 2022
|IntimeNews

Κολωνός: Νέος κύκλος ερευνών για την υπόθεση της 12χρονης

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2023, 19:02

Ενας νέος κύκλος αναρτήσεων ξεκινά για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την έκδοση των επτά νέων ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή που χειρίζεται την δεύτερη κύρια έρευνα.

Η πρώτη ανάκριση για την υπόθεση, που βρίσκει τον Ηλία Μίχο και τους περισσότερους από τους “πελάτες” του στα ραντεβού της φρίκης με το παιδί στην φυλακή, έχει πλέον ολοκληρωθεί από την Ανακρίτρια που την χειρίστηκε.

Τώρα η δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες αναμένεται να διαβιβαστεί σε Εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη των κατηγορουμένων.

Για την υπόθεση φαίνεται εξαιτίας του ορίου του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση που “τρέχει” ήδη για όσους είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Ωστόσο δεν κλείνει και η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Έτσι μετά από στοιχεία που εισέφερε η 12χρονη σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές σχηματίστηκε νέα δικογραφία με βάση την οποία ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις κατά εκείνων που ως σήμερα είχαν μείνει “εκτός του κάδρου”.

Οι επτά νέοι συλληφθέντες θα απολογηθούν στον Ανακριτή που ορίστηκε για την δεύτερη έρευνα κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία, ενώ δεν αποκλείεται ο κύκλος των νέων κατηγορουμένων να διευρυνθεί.

Ποιοι είναι οι επτά νέοι συλληφθέντες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 48 και 21 ετών, δύο Πακιστανών 52 και 36 ετών, δύο ατόμων από το Μπαγκλαντές 44 και 28 ετών και ενός 47χρονου Αλβανού ο οποίος μάλιστα κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες μόλις εντοπίστηκαν, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Ανηλίκων, στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου συνελήφθησαν μετά από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος τους από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι συλληφθέντες συναντήθηκαν περισσότερο από μία φορές με την ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ανατριχιαστικό ήταν και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό του 47 χρόνου Αλβανού με το κοριτσάκι, το οποίο όπως είπε το είχε προμηθευτεί και αποθηκεύσει στο τηλέφωνο του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...