Ο Κόμπι με την Βανέσα και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους Animation που κέρδισε το 2018 | Reuters
Επικαιρότητα

Κόμπι Μπράιαντ: «Εγώ και η Βανέσα ποτέ μαζί στο ίδιο ελικόπτερο»

Το ζευγάρι είχε λάβει αυτή την απόφαση για ευνόητους λόγους, καθώς αν ποτέ συνέβαινε το μοιραίο, να ζει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο, ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά τους
Protagon Team

Την υπόσχεση πως δεν θα πετούν ποτέ με την ίδια πτήση, είχαν δώσει ο διάσημος μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ με την σύζυγό του Βανέσα.

«Ο Κόμπι και η Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία πως δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί με ελικόπτερο» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People.

Το ζευγάρι το οποίο είχε παντρευτεί το 2001, είχε λάβει αυτή την απόφαση με το σκεπτικό πως αν ποτέ συνέβαινε το μοιραίο, να ζει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο, ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Όπως και έγινε, καθώς ο Μπράιαντ σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα, το πρωί της Κυριακής όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε μια δύσβατη περιοχή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και της ομίχλης.

Μάλιστα, η πηγή πρόσθεσε πως ο Μπράιαν πετούσε «μόνο» με το προσωπικό του ελικόπτερο και τον 50χρονο αρμενικής καταγωγής πιλότο Άρα Ζομπαγιάν, που είναι μεταξύ των θυμάτων.

Ο πρώην σταρ του NBA είχε αποκαλύψει  πως άρχισε να χρησιμοποιεί ελικόπτερα για τις μετακινήσεις του, όταν έπαιζε για τους Λέικερς, ως έναν τρόπο για να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και λιγότερο χρόνο κολλημένος στην κίνηση.

«Βρισκόμουν μπλεγμένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω, για παράδειγμα, ένα σχολικό αγώνα» είχε δηλώσει το 2018.

«Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα και να κάνω προπόνηση και να επικεντρώνομαι στην τέχνη μου, αλλά παράλληλα να μην θέτω σε κίνδυνο τον χρόνο μου με την οικογένειά μου. Έτσι λοιπόν, κατέφυγα στα ελικόπτερα προκειμένου να μπορώ να είμαι κάπου σε μόλις 15 λεπτά».

Ο Κόμπι και η Βανέσα είχαν αποκτήσει επίσης τη 17χρονη Νατάλια, την 3 ετών Μπιάνκα, αλλά και την Κάρπι που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2019.