273
Η Κλόντια Σίφερ με τον σύζυγό της Μάθιου Βον: προβλήματα με τους γείτονες | Facebook

Κλόντια Σίφερ: την αγάπησαν στην πασαρέλα, την μίσησαν στη γειτονιά!

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2019, 18:00
Η Κλόντια Σίφερ με τον σύζυγό της Μάθιου Βον: προβλήματα με τους γείτονες
|Facebook

Κλόντια Σίφερ: την αγάπησαν στην πασαρέλα, την μίσησαν στη γειτονιά!

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2019, 18:00

Μπορεί η Κλόντια Σίφερ να συγκαταλέγεται στην λίστα με τα ποιο σπουδαία μοντέλα του κόσμου, παράλληλα όμως βρίσκεται ψηλά και σε εκείνη με τους χειρότερους γείτονες! Ολα ξεκίνησαν το 2006 όταν τα σκυλιά της Σίφερ και του συζύγου της Μάθιου Βον επιτέθηκαν σε έναν ταχυδρόμο και στο σκυλί ενός γείτονα. Εκτοτε η σχέση με τους κατοίκους της περιοχής του Σάφολκ στην Βρετανία είναι το λιγότερο… τεταμένη.

Πρόσφατα ένας εκ των γειτόνων του ζευγαριού θέλησε να επεκτείνει ένα κτίσμα στα σύνορα με το οικόπεδο τους. Η Σίφερ και ο Βον λοιπόν προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, υποστηρίζοντας ότι η επέκταση του κτίσματος θα επηρεάσει αρνητικά την αισθητική της περιοχής και θα χαλάσει την θέα τους! Ο δικηγόρος τους ισχυρίστηκε επίσης ότι η επέκταση «θα μειώσει την αξία της ακίνητης περιουσίας του ζεύγους».

Η έπαυλη Κόλντχαμ Χολ

Εν τέλει, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, το δημοτικό συμβούλιο απεφάνθη ότι οι ισχυρισμοί του ζευγαριού δεν έχουν καμία βάση και δόθηκε στον γείτονα το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει με την πολυπόθητη επέκταση.

Η Σίφερ και ο σύζυγός της αγόρασαν την έπαυλη Κόλντχαμ Χολ με τα 14 υπνοδωμάτια το 2002 έναντι πέντε εκατομμυρίων λιρών και έκτοτε ζουν εκεί με τα τρία παιδιά τους. Το διατηρητέο ​​κτίριο είναι χτισμένο προς τιμήν του βασιλιά Ερρίκου Η’. Λέγεται ότι οφείλει το όνομά του στην βασίλισσα Ελισάβετ Α’, η οποία έδωσε στην έπαυλη την ονομασία Κόλντχαμ Χολ επειδή της είχαν σερβίρει εκεί κρύο ζαμπόν!

Εκεί έμενε επίσης ο βρετανός επιχειρηματίας και σύμβουλος της πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ, Ντέιβιντ Χαρτ που χρηματοδότησε την καμπάνια κατά της απεργίας των ανθρακωρύχων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...